My Style Rocks 2: Παίκτρια έχει διαγωνιστεί σε καλλιστεία στο εξωτερικό, αλλά ο ΣΚΑΙ το κρύβει! Γιατί; Αποκλειστικό

Όλο το παρασκήνιο...

My Style Rocks 2: Παίκτρια έχει διαγωνιστεί σε καλλιστεία στο εξωτερικό, αλλά ο ΣΚΑΙ το κρύβει! Γιατί; Αποκλειστικό

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε την προσπάθεια που κάνουν στο My Style Rocks 2 να κρύψουν τις αληθινές ταυτότητες των κοριτσιών.

Δείτε πως παρουσιάζουν την κούκλα Τάνια Κοφινιώτη και διαβάστε παρακάτω συνέντευξη της κοπέλας για το τι ακριβώς κάνει επαγγελματικά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νότης Σφακιανάκης: Πένθος για τον τραγουδιστή! Η απώλεια που τον "τσάκισε"!

Πως μας... συστήνει όμως ο ΣΚΑΙ την Τάνια;

Η Τάνια είναι μια δραστήρια γυναίκα. Έχει κάνει διάφορα επαγγέλματα, όπως αεροσυνοδός, βρεφονηπιαγωγός, αισθητικός. Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks και θεωρεί ότι αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία. Είναι έτοιμη να ακούσει τις συμβουλές των κριτών και να εξελίξει το στυλ της.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Επιβεβαιώνει το youweekly.gr! Τα τερτίπια του στην κάμερα και τα νάζια για την Γερονικολού! (βίντεο)

Η Τάνια θεωρεί ότι το στυλ είναι η προσωπική κολόνια του καθενός, είναι δείγμα της προσωπικότητας και της ταυτότητας του. Σε ηλικία έξι ετών, όταν έπεσε από τα τακούνια της μητέρας της κατάλαβε πόσο πολύ αγαπάει τη μόδα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ.

Δείτε ακόμη: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Απασφάλισε για την αμοιβή της στην τηλεόραση! - "Είναι μηνύσιμο!"

Για να δούμε όμως και τη συνέντευξη της Τάνιας Κοφινιώτη για τα Miss Bikini


Η Τάνια Κοφινιώτη είναι ένα μοντέλο με άποψη και ισχυρή προσωπικότητα, κάτι που σπανίζει στον χώρο που έχει επιλέξει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά. Καταφέρνει να συνδυάζει την εξωτερική ομορφιά με την εσωτερική, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα αρμονικό και δυναμικό ταυτόχρονα.

Μόνιμη κάτοικος Κρήτης αλλά με καταγωγή από το Λουτράκι Κορινθίας, η Τάνια αναδείχτηκε πρώτη στον πανελλαδικό διαγωνισμό ομορφιάς και στέφθηκε Star G SHellas 2014, το οποίο συνεπάγεται ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα «Miss Bikini Univerese» στην Κίνα. Μάλιστα, θεωρείται ένα από τα φαβορί μαζί με τις εκπροσώπους της Βενεζουέλας και της Κολομβίας. Η «Α» μίλησε με την Τάνια, η οποίααν και αεροσυνοδός αποφάσισε να ασχοληθεί με το modeling. Μας εξήγησε, λοιπόν, πώς άδραξε την ευκαιρία των καλλιστείων και επισκέφτηκε την Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Όνομα "βόμβα" στο παιχνίδι! Κούκλος και αθλητής...

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με το modeling;

«Ήταν κάτι το αναπάντεχο για μένα και το ξαφνικό! Από μία επίσκεψή μου σε μία μπουτίκ ρούχων στην Κρήτη, η ιδιοκτήτρια μου πρότεινε να κάνουμε μία φωτογράφηση για τα γυναικεία σύνολα. Κι από αυτήν την ευκαιρία που μου δόθηκε, ήρθαν κι άλλες προτάσεις μετά, πιο σοβαρές, επαγγελματικού χαρακτήρα πλέον. Στη συνέχεια ήρθα στην Αθήνα όπου και συνεργάστηκα με τον Όμιλο “Grande Secreto”».

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρεμιέρα για το Happy day! Η ανανεωμένη παρουσιάστρια και το μήνυμα στην Φλορίντα! (βίντεο)

Τι είναι μόδα για σένα;

«Μόδα είναι μία άποψη. Προϋποθέτει, όμως, να έχεις χαρακτήρα, δυνατή προσωπικότητα και ισχυρό εκτόπισμα, για να καταφέρεις να γίνεις και σωστό πρότυπο».

Πες μας ένα θετικό και ένα αρνητικό που μπορεί κάποιος να συναντήσει στον χώρο του modeling.

«Ας ξεκινήσουμε από το αρνητικό, το οποίο είναι κάτι που πραγματικά δεν είναι φήμη. Είναι γεγονός ότι γίνονται ανήθικες προτάσεις στον χώρο, αλλά πρέπει να καταφέρνεις να το αποφεύγεις με μαεστρία. Όσο για το θετικό, είναι ότι σου δίνονται ευκαιρίες και σου ανοίγονται πόρτες –όταν αποδείξεις την αξία σου– για πιο σοβαρές προτάσεις».

Παίζει ρόλο η ομορφιά στη ζωή ενός ανθρώπου;

«Η ομορφιά είναι το Α και το Ω, αν την εκμεταλλευτείς με τον σωστό τρόπο και ξέρεις να τη συνδυάσεις με τον εσωτερικό σου κόσμο! Το πιο εύκολο πράγμα στη ζωή είναι να αλλάξεις εξωτερικά, υπάρχουν χιλιάδες βοηθήματα. Αλλά η εσωτερική ομορφιά ενός ανθρώπου είναι αυτό που χρειάζεται τον μεγαλύτερο κόπο για να την αποκτήσει».

Δείτε ακόμη: Η Σάσα Σταμάτη μιλάει για τον Βαρδινογιάννη - "Ο Παύλος είναι..." (βίντεο)

Ποια η άποψή σου για την αρρώστια που μαστίζει κυρίως στον χώρο σας, τη νευρική ανορεξία, με ποιους τρόπους μπορεί να αποφευχθεί;

«Είναι πολύ λυπηρό να μαθαίνεις ότι κάποιος άνθρωπος πάσχει από αυτήν την αρρώστια, όπως είναι η κατάσταση που βρίσκεται η Νανά Καραγιάννη. Θεωρώ ότι το μοντέλο δεν πρέπει να είναι αυτό το πρότυπο που προστάζουν οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας, το οποίο παραπέμπει στο ανορεκτικό. Αντιθέτως, η γυναίκα πρέπει να έχει καμπύλες, αυτή είναι η γοητεία της».

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;

«Αυτό που αρχικά θέλω είναι να εδραιωθώ στον χώρο που έχω επιλέξει να δουλεύω, για να καταφέρω αργότερα να κοιτάξω το παρελθόν μου και να μπορώ να θαυμάζω τον εαυτό μου για τα έργα του. Βεβαίως, στα μακροπρόθεσμα σχέδιά μου είναι να καταφέρω να κάνω πράξη τον σκοπό της ύπαρξής μου και δεν είναι άλλος από την οικογένεια».

Ποιον θα ευχαριστούσες για τη μέχρι τώρα πορεία σου;

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω πρωτίστως στον παραγωγό μου Γιώργο Κούβαρη, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου, καθώς και στον Νίκο Κουφόγιαννη (από την εταιρεία SM Pharmaceuticals) και το Collagen Sm, όπως και στον Βαγγέλη Κακογιάννη με τη γνωστή εταιρεία securityο οποίος δεν με αφήνει στιγμή από τα μάτια του».