Τόνι Μαυρίδης: Όλη η αλήθεια για το σοκαριστικό τροχαίο της γυναίκας του, Ευαγγελίας! Τι συνέβη;

Μόνο στο Youweekly.gr!

Τόνι Μαυρίδης: Όλη η αλήθεια για το σοκαριστικό τροχαίο της γυναίκας του, Ευαγγελίας! Τι συνέβη;

Πανικό προκάλεσε η είδηση του τροχαίου της συζύγου του Τόνι Μαυρίδη! Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η Ευαγγελία Καραμπατζάκη βρίσκεται στην Εντατική!

Εμείς εδώ στο Youweekly.gr σας έχουμε όλη την αλήθεια! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βίος και... πολιτεία! Μόνο η Καλογρίδη θα το έκανε αυτό! Το... τουρλουμπούκι με τον πρώην, ένας γάμος και ένας αρραβώνας που διαλύθηκε αμέσως!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Πριν λίγη ώρα κυκλοφόρησε η φήμη πως η αγαπημένη σύζυγος του Τόνυ Μαυρίδη, Ευαγγελία, μετά από έξοδο της σε μαγαζί της παραλιακής, κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της στο σπίτι της στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου τράκαρε!

Δείτε ακόμη: Αγγελόπουλος - Ντορέττα: Ρεζίλι στο γάμο του Τανιμανίδη - Γέλασαν και οι πέτρες! Τι έκαναν... Αποκλειστικό

Συγκεκριμένα τα τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να βγει από την πορεία του και τον δρόμο και να τρακάρει τόσο σοβαρά που βρέθηκε στην Εντατική!

Φίλοι, γνωστοί, συγγενείς αλλά και ο απλός κόσμος ταράχτηκε και όλοι ήθελαν να μάθουν την αλήθεια! Τι συνέβη; Τι έπαθε η Ευαγγελία; Είναι καλά η αγαπημένη σύζυγος του συνθέτη;

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Πόσα λεφτά θα πάρει η Σπυροπούλου για το My Style Rocks 2; Κρατηθείτε....

Εμείς εδώ στο youweekly.gr σας έχουμε την αλήθεια! Ποια είναι αυτή;

Η Ευαγγελία Καραμπατζάκη δεν είχε ποτέ τροχαίο! Αυτό ξεκίνησε ως ένα κακόγουστο αστείο που δυστυχώς πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και αναπαράχθηκε. Τόσο ο Τόνυ Μαυρίδης όσο και η Ευαγγελία Καραμπατζάκη είναι σοκαρισμένοι τόσο από τα απανωτά τηλέφωνα που δέχθηκαν όσο και από την κακοήθεια ορισμένων που αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το όνομα τους.

Δείτε ακόμη: Η Σάσα Σταμάτη μιλάει για τον Βαρδινογιάννη - "Ο Παύλος είναι..." (βίντεο)

Αν το ζευγάρι αποφασίσει να κινηθεί νομικά, δεν το ξέρουμε ακόμα! Αλλά θα το μάθουμε σύντομα και θα επανέλθουμε!