Βιος και... πολιτεία! Μόνο η Καλογρίδη θα το έκανε αυτό! Το... τουρλουμπούκι με τον πρώην, ένας γάμος και ένας αρραβώνας που διαλύθηκε αμέσως!

Βίος και πολιτεία η ηθοποιός!

Βιος και... πολιτεία! Μόνο η Καλογρίδη θα το έκανε αυτό! Το... τουρλουμπούκι με τον πρώην, ένας γάμος  και ένας αρραβώνας που διαλύθηκε αμέσως!

Τι σχέση έχει ο νυν της Νατάσας Καλογρίδη με τον πρώην της; Ειλικρινά μόνο η αγαπημένη ηθοποιός θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό!

Η εκρηκτική Καλογρίδη μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Παίκτρια έχει διαγωνιστεί σε καλλιστεία στο εξωτερικό, αλλά ο ΣΚΑΙ το κρύβει! Γιατί; Αποκλειστικό

Διαβάστε λοιπόν την... ερωτική ιστορία της Νατάσας και θα καταλάβετε πως μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει ορισμένα πράγματα!

Sexy και πληθωρική, η Νατάσα είναι ερωτευμένη με τον... έρωτα! Κατά καιρούς της έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις ενώ εκείνη δεν βγαίνει ούτε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε να διαψεύσει τίποτα. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε ο... μύθος της!

Γιώργος Χρήστου, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης-Παναγιώτης Πιλαλάκος και τόσοι άλλοι ωραίοι και γοητευτικοί άνδρες. Ποιοι ήταν πραγματικά στο πλευρό της; Και ποιοι όχι; Μόνο εκείνη το ξέρει!

Δείτε ακόμη: Αγγελόπουλος - Ντορέττα: Ρεζίλι στο γάμο του Τανιμανίδη - Γέλασαν και οι πέτρες! Τι έκαναν... Αποκλειστικό

Πάμε όμως τώρα και στο μοναδικό και ανεπανάληπτο που έχει κάνει η Νατάσα!

Ποιοι είναι αυτό; Διαβάστε και θα καταλάβετε!

Η diva Νατάσα, το 2008 αποφάσισε να παντρευτεί και να... νοικοκυρευτεί! Χωρίς φώτα, χωρίς φλας και κυρίως κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε τον τότε αγαπημένο της Γιώργο Μενεγάτο. Ακόμα και οι κολλητοί της ξαφνιάστηκαν! Δεν το ήξεραν και κυρίως δεν το... περίμεναν!

Η Νατάσα Καλογρίδη για άλλη μια φορά είχε καταφέρει να ταράξει τα... νερά! Ο κοσμηματοπώλης είχε γίνει ο "άντρας της ζωής της" μέσα σε λίγους μόνους μήνες!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Πόσα λεφτά θα πάρει η Σπυροπούλου για το My Style Rocks 2; Κρατηθείτε....

Ο μόνος άνθρωπος που ήξερε τι είχε σκοπό να κάνει η ηθοποιός ήταν ο Αντώνης Καλογρίδης, ο αγαπημένος της αδερφός. Τα δυο αδέρφια έχουν άριστες σχέσεις και πάντα στηρίζει ο ένας τις επιλογές του άλλου. Ετσι και τότε.. Ο Αντώνης τη στήριξε αλλά...

Ο γάμος τους, ο οποίος έγινε στο δημαρχείο της Βούλας και, παρόλο που ήταν ιδιαίτερα φλογερός και παθιασμένος, έληξε άδοξα μετά από έξι μήνες. Ο επιχειρηματίας της έκανε πρόταση γάμου μέσα σε δέκα μέρες γνωριμίας και ήταν ο μοναδικός άντρας που την... "κατάφερε" να παντρευτεί!

"Ο γάμος μου ήταν μικρός, λιτός και απέριττος και όσο του έπρεπε», δήλωνε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε παλαιότερη τηλεοπτική της συνέντευξη, για να συμπληρώσει: «Έτσι μου ’ρθε και έτσι ένιωσα!"

Δείτε ακόμη: Σώθηκε το Mega; Από που θα συνεχίσει να εκπέμπει;

Και πάμε τώρα και στο καυτό θέμα μας...

Τι σχέση έχει ο πρώην σύζυγος της Γιώργος Μενεγάτος με τον νυν σύντροφος της Αλέξανδρο Λυκουρέζο; Τον είχε.. πεθερό!

Δείτε ακόμη: Η Σάσα Σταμάτη μιλάει για τον Βαρδινογιάννη - "Ο Παύλος είναι..." (βίντεο)

Μπερδευτήκατε; Να σας εξηγήσουμε αμέσως...

Πολύ καιρό πριν ο Γιώργος Μενεγάτος συναντήσει την Νατάσα Καλογρίδη, είχε συναντήσει την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου!

Δείτε ακόμη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το "μαύρο" παρελθόν της Ελένης Μενεγάκη! Συμπλοκές, κακοποιοί και... φράγκα!

Και όχι μόνο είχαν συναντηθεί... Είχαν αρραβωνιαστεί κιόλας! Οι δυο τους όμως είχαν συχνούς καβγάδες με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Τώρα που ξέρετε όλη την... ερωτική ιστορία της Νατάσας Καλογρίδη, συμφωνείτε ή όχι; Μόνο η Καλογρίδη θα το έκανε αυτό!