Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Σώθηκε το Mega; Από που θα συνεχίσει να εκπέμπει;

Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τις αγαπημένες μας σειρές!

Σώθηκε το Mega; Από που θα συνεχίσει να εκπέμπει;
TV24 09.09.2018 13:28

Οριστικούς «τίτλους τέλους» αναμένεται να ρίξει το Mega μετά την οριστικοποίηση των πέντε δικαιούχων των αδειών γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ.

Οι μέτοχοι του άλλοτε κραταιού καναλιού αποφάσισαν να μην πάρουν μέρος στο διαγωνισμό αφήνοντας έτσι το κανάλι στην τύχη του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το "μαύρο" παρελθόν της Ελένης Μενεγάκη! Συμπλοκές, κακοποιοί και... φράγκα!

Οι ελπίδες του πλέον έχουν στραφεί στο ΣτΕ. Το Mega είναι προσφύγει στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο για την απόφαση του ΕΣΡ και είχε πετύχει μια αναστολή της απόφασης που το οδηγούσε στο κλείσιμο πριν από κάποιου μήνες.

Δείτε ακόμη: Αγγελόπουλος - Ντορέττα: Ρεζίλι στο γάμο του Τανιμανίδη - Γέλασαν και οι πέτρες! Τι έκαναν... Αποκλειστικό

Αν το ΣτΕ όμως τελικά δε δικαιώσει το κανάλι τότε οι εξελίξεις θα είναι οριστικές. Την ίδια στιγμή θα δοθεί εντολή στη Digea και το σήμα του καναλιού θα σταματήσει να εκπέμπει μετά από 29 χρόνια. Οι 400 και πλέον εργαζόμενοι του καναλιού που το κρατούν όρθιο τόσον καιρό θα βρεθούν στον δρόμο.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Ο Ιωάννης Καραμέρος έκανε βόλτα με τους δολοφόνους του λίγη ώρα πριν τον δολοφονήσουν!

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real υπάρχει κι άλλος δρόμος για το Mega.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το Mega μπορεί να συνεχίσει να εκπέμπει είτε μέσω των συνδρομητικών καναλιών (Cosmote TV, Nova), ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να εκπέμπει και στο εξωτερικό ως Mega Cosmos στην Αμερική, στην Αυστραλία και στον Καναδά

Πηγή: Athensmagazine.gr

TAGS
Share