Απίστευτο! Ο Ιωάννης Καραμέρος έκανε βόλτα με τους δολοφόνους του λίγη ώρα πριν τον δολοφονήσουν!

Ανατροπή!

Απίστευτο! Ο Ιωάννης Καραμέρος έκανε βόλτα με τους δολοφόνους του λίγη ώρα πριν τον δολοφονήσουν!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του Ιωάννη Καραμέρου!

Τα νέα στοιχεία προκαλούν ανατριχίλα... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ring of fire: Αυτοί είναι οι βιαστές με θύμα την 20χρονη! Ντοκουμέντο

Όταν έγινε γνωστή η άγρια δολοφονία του 65χρονου άνδρα, η περιοχή του Μενιδίου σοκαρίστηκε! Ο 65χρονος είχε βρεθεί στραγγαλισμένος μέσα στο σπίτι του. Τον άτυχο 65χρονο εντόπισαν νεκρό αστυνομικο που μπήκαν στο σπίτι του μετά από ενημέρωση κατοίκων της περιοχής που παραπονέθηκαν για μια έντονη μυρωδιά. Όπως προέκυψε τότε από την έρευνα ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του δύο-τρεις ημέρες νωρίτερα!

Ο 65χρονος ήταν θείος του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου ενώ ο ίδιος τότε δεν έκανε κάποια δήλωση για το τραγικό περιστατικό... Κατά την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή ο 65χρονος στραγγαλίστηκε με μια ζώνη που βρέθηκε δίπλα στη σορό του στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στην οδό Ιωάννη Λιόση 84 στο Μενίδι.

Δείτε ακόμη: Ψυχικό: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον εκτελεστή! Γνώριζε κάθε κίνηση του θύματός!

Τώρα όμως όλα αλλάζουν και παίρνουν απίστευτη τροπή η υπόθεση της δολοφονίας του Ιωάννη Καραμέρου, θείου του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου.

Η υπόθεση παίρνει νέες διαστάσεις καθώς όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "ΜΠΑΜ" οι δολοφόνοι δεν ήταν τυχαίοι αλλά γνωστοί του θύματος!

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ποιο είναι το κορίτσι που λιποθύμησε στο πρώτο επεισόδιο και τι σχέση έχει με την Φουρέιρα;Αποκλειστικό!

Το συγκλονιστικό είναι πως υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το θύμα λίγο πριν βρεθεί νεκρό στο σπίτι του, να κάνε βόλτα με τον Αιγύπτιο και τον Αλγερινό στην Πάρνηθα.

Στις εικόνες που δημοσιεύει η εφημερίδα ο άτυχος άνδρας είναι μέσα από το τελεφερίκ και προέρχονται από βίντεο που ανέβασε ο αιγύπτιος στο facebook εκείνη ακριβώς την ημέρα...