Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της χρονιάς!

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της χρονιάς!

Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ θα σφραγίσουν έναν μεγάλο έρωτα με τον γάμο τους ο οποίος θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και ο γάμος τους αναμένεται να είναι ο γάμος της χρονιάς! Διαβάστε παρακάτω...

Τα φλας της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω τους αφού μέχρι τώρα υπήρχε μεγάλο μυστήριο γύρω από τις λεπτομέρειες. Το ζευγάρι, κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες!

Το youweekly.gr σας αποκαλύπτει κάθε λεπτομέρεια! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Next top model: Ποιος κριτής δεν μιλάει σε ποιον; Τι απίστευτο ζήτησαν από το κανάλι!

Ο γάμος θα τελεστεί στις 15 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στο κτήμα του καλού φίλου του Αντώνη Ρέμου, Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος θα είναι και ο ένας από τους κουμπάρους, στη Βαρυμπόμπη. Αναμένεται να τους τιμήσουν με την παρουσία τους περίπου 530 άτομα.

Εκτός από τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, κουμπάροι θα είναι και στενοί φίλου του ερωτευμένου ζευγαριού, Κώστας Πηλαδάκης και Μαρία Μπεκατώρου οι οποίοι είναι και πνευματικοί γονείς της κορούλας τους. Μαρία και Κώστας θα αλλάξουν τις βέρες μάρκας Kessaris.

Η όμορφη Υβόννη δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη του και ελέγχει τα πάντα αφού θέλει να είναι όλα στην εν τέλεια. Η ίδια μάλιστα έχει σχεδιάσει τις μπομπονιέρες, τα στέφανα. το νυφικό της αλλά και το φόρεμα που θα φορέσει η κορούλα της η οποία θα είναι και το μοναδικό παρανυφάκι του γάμου!

Η μέλλουσα νυφούλα έχει βοήθεια για την διοργάνωση του γάμου της. H εταιρεία Pr Davlas & Partners, η Άντζυ Γεωργακοπούλου, φίλη της Υβόννης και ιδιοκτήτρια της Only For You έχουν αναλάβει την διοργάνωση και τον στολισμό.

Δείτε ακόμη: Greece's Next Top Model: Η 18χρονη ''πλαστική'' παίκτρια που ανέβασε το αίμα στο κεφάλι των κριτών. Η μητέρα της ήταν εκεί και...(video)

Όσον αφορά στο προσκλητήριο που έκλεψε τις εντυπώσεις; Αυτό το σχεδίασε η εταιρεία Atelier Invitations ενώ ο στολισμός και τα λουλούδια θα φροντίσει "Drizos Creations".

Το μενού θα περιλαμβάνει τέσσερα πιάτα για τα οποία έχει φροντίσει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και το "Δειπνοσοφιστήριον". Οι ροτόντες των 10 ατόμων οι οποίες έχουν στηθεί θα φιλοξενήσουν τους καλεσμένους μετά το μυστήριο.

Ο γαμπρός Αντώνης Ρέμος θα περιμένει... αγχωμένος τη νύφη μέσα στο εντυπωσιακό του κοστούμι το οποίο θα είναι μάρκας Brooks Brothers!

Δείτε ακόμη: Στον πάγο το μεγαλύτερο project του Εpsilon, γιατί τραβάνε τα μαλλιά τους στο κανάλι! (Αποκλειστικό)

Μέσα στο κτήμα υπάρχει μια λίμνη πάνω στην οποία έχει στηθεί σκηνή. Εκεί θα "ανέβει" ο φίλος του Αντώνη Ρέμου Eros Ramazzoti για να τραγουδήσει τις επιτυχίες του αφιερωμένες στο ζευγάρι!

Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου «αδειάζει» τον ΣΚΑΙ και αποκαλύπτει γιατί έφυγε!

Ο μήνας του μέλιτος

Το ερωτευμένο ζευγάρι, Αντώνης και Υβόννη, λατρεύουν το.... μυστήριο και φροντίζουν να προφυλάσσουν την προσωπική τους ζωή. Γι'αυτό και δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει τίποτα σε σχέση με τον μήνα του μέλιτος του. Που θα πάει το ζευγάρι να χαρεί τον έρωτα του και τις πρώτες τους στιγμές ως παντρεμένοι; Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα βρεθούν για λίγο στη Μύκονο ενώ μετά θα επιλέξουν κάποιον ρομαντικό προορισμό του εξωτερικού!