"Ετσι μου αρέσει!" - Έγινε έξαλλη η Βάσω Λασκαράκη με follower της και απάντησε δημόσια!

Τι συνέβη;

Έξαλλη έγινε η Βάσω Λασκαράκη με διαδικτυακό της φίλο! Η όμορφη ηθοποιός, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δεν μας έχει συνηθίσει στο να απαντάει σε σχόλια.

Αυτή τη φορά όμως "βγήκε" εκτός εαυτού και απάντησε! Τι συνέβη όμως; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ξέσπασε σε κλάματα παίκτρια και αποκάλυψε την υπόσχεση της στον νεκρό πατέρα της (βίντεο)

Η όμορφη και... ερωτευμένη Βάσω, αν και έχει τελειώσει τις διακοπές της και βρίσκεται στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από όταν ήταν στην Κρήτη.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks Vs Shopping Star: Απογοητευτικά τα νούμερα τηλεθέασης! Ποιος έκοψε το νήμα;

Ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους, θεώρησε καλό να της γράψει ειρωνικό σχόλιο κάτω από μια τέτοια φωτογραφία.

Δείτε ακόμη: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτει το μυστικό της διατροφής του!

"Βασούλα αφού κάνεις γυρίσματα για τη σειρά τι μας δείχνεις Κρήτη;;; Ότι να'ναι!" έγραψε ο... φίλος της και η Βάσω έσπευσε να απαντήσει! "Γιατί έτσι μου αρέσει!" έγραψε η όμορφη ηθοποιός!

Σου έχουμε πει πόσο αγαπάμε το Instagram έτσι; Ε λοιπόν, η πλατφόρμα αυτή δεν μας απογοητεύει ποτέ. Όπως συνέβη και αυτή τη φορά μέσα από το λογαριασμό της Βάσως Λασκαράκη.

Η όμορφη ηθοποιός λοιπόν, κάνει διάφορα throwbacks από τις μέρες που πέρασε στην Κρήτη, γεγονός που δεν αντιλήφθηκε μία από τις followers της, η οποία της έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο.