Ιρένε Τροστ: "Οι κ*λάρες σου..." - Η φωτογραφία που προκάλεσε ταραχή στους followers!

Τι δημοσίευσε η τραγουδίστρια;

Ιρένε Τροστ:

Κάθε της φωτογραφία προκαλεί... αναταραχή κυρίως στον ανδρικό πληθυσμό! Η Ιρένε Τροστ διαθέτει ένας από τους πιο σέξι λογαριασμούς στο Instagram!

Την νεαρή τραγουδίστρια την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το "Dream Show" το 2006 ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να την απολαύσει και μέσα από τη συμμετοχή της στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, "Your Face Sounds Familiar". Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η ιστορίας μιας αγάπης... Όταν ο έρωτας χτύπησε την πόρτα πασίγνωστου μοντέλου!

Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις όμως της Ιρένε, δεν σταμάτησαν εκεί! Η Ιρένε Τροστ πήρε μέρος και στο ριάλιτι επιβίωσης "Survival Secret".

Δείτε ακόμη: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Daddy's girl! Η φωτογραφία με τον πατέρα της που... έλιωσε το Instagram!

Τα διαδικτυακά της "χτυπήματα" πολλά και τα σχόλια των "φίλων" της ακόμα περισσότερα! Η καινούρια ανάρτηση της τραγουδίστριας στην οποία απεικονίζεται με λάγνο ύφος, καπέλο, καυτό σορτσάκι και... τουρλωμένα οπίσθια προκάλεσε πανικό!

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει η Μάγκυ Ταμπακάκη! «Όταν έμαθα ότι ο άντρας μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας είπα...»

Τα επικά σχόλια έπεσαν "βροχή" κάτω από τη φωτογραφία της αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν ένα του οποίο ο συντάκτης είχε....ποιητική διάθεση.

Δείτε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη: To "αντίο" στο φινάλε της εκπομπής, το μήνυμα στο "αγόρι" της και η συγκινητική ανάρτηση! (βίντεο)

"Ιρέν-Ιρέν.οι.κωλάρες.σου.με.καιν" της έγραψε!

Δείτε την ανάρτηση της: