Γιώργος Λιανός: Νέα κοινή εμφάνιση με την κούκλα σύντροφό του! Που τους "τσάκωσε" ο φακός;

Full in Love!

Γιώργος Λιανός: Νέα κοινή εμφάνιση με την κούκλα σύντροφό του! Που τους

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Γιώργος Λιανός, τόσο σε επαγγελματικό τόσο και σε προσωπικό επίπεδο!

Ο παρουσιαστής ετοιμάζεται πυρετωδώς για την δεύτερη χρονιά του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", ενώ και στην προσωπική του ζωή είναι πολύ καλά στο πλευρό της Κωνσταντίνας Καραλέξη! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Γάμος Μπόσνιακ - Ρέμου: Τα μπριζολάκια του Νουσρέτ και η πόζα της Μπεκατώρου με τον Ramazzotti! (Βίντεο)

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Gala ο Γιώργος Λιανός, μετ΄σ το διαζύγιο του με την Ανθή Ανδροτσάκη μετά από οκτώ χρόνια γάμου και τρία παιδιά, είναι ξανά ερωτευμένος με την Κωνσταντίνα Καραλέξη!

Δείτε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη σε σπάνια συνέντευξη! Ο απολογισμός και η δήλωση αποχώρησης από την τηλεόραση!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, Το ζευγάρι έκανε την πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι έγινε στη Σίφνο, στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη, ενώ ακολούθησε δεύτερη στη βάφτιση του γιου του επιχειρηματία Νίκου Κομπότου στο Αγρίνιο, όπου ο Γιώργος Λιανός ήταν νονός. Πάνω απ' όλα όμως, ο παρουσιαστής- τραγουδιστής είναι ένας εξαιρετικός πατέρας. πλήρως αφοσιωμένος στα παιδιά του, τα οποία είναι προτεραιότητα στη ζωή του. Απ'ότι φαίνεται μάλιστα τα παιδιά, έχουν γνωρίσει τη σύντροφό του και έχουν εξαιρετικές σχέσεις μαζί της.

Δείτε ακόμη: Ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα! Πασίγνωστος ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά!

Ο φωτογραφικός φακός του Gala, πέτυχε τον Γιώργο Λιανό έξω από τη μονοκατοικία της πρώην συζύγου του στη Σαρωνίδα, όπου περίμενε τα παιδιά του. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν βόρεια, προς το Μαρούσι, όπου συνάντησαν την Κωνσταντίνα Καραλέξη. Η σύντροφος του Γιώργο Λιανού χαιρέτησε τα παιδιά, τους έδωσε από ένα δωράκι και τα αποχαιρέτησε καθώς θα περνούσαν την υπόλοιπη ημέρα με τον πατέρα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες: