Next Top Model 2: Κάγκελο οι κριτές με την ατάκα του Σκουλού! «Απορώ γιατί ήρθες»! (Βίντεο)

«Δεν είσαι ούτε συμπαθητική, ούτε όμορφη»!

Next Top Model 2: Κάγκελο οι κριτές με την ατάκα του Σκουλού! «Απορώ γιατί ήρθες»! (Βίντεο)

Το Next Top Model έχει επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση αναζητώντας τα επόμενο κορυφαία και αναγνωρίσιμα μοντέλα του ελληνικού χώρου. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές, ο ανταγωνισμός τεράστιος και οι κριτές πιο σκληροί από ποτέ...

Αυτό το τελευταίο έχει γίνει πιο φανερό από ποτέ σε όποιον παρακολουθήσει έστω και λίγα στιγμιότυπα από την εκπομπή. Η κριτική επιτροπή δεν χαρίζεται στις διαγωνιζόμενες, με τους δύο άντρες της παρέας να έχουν αναλάβει για τα καλά τον ρόλο του κακού... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Πώς έκανε πίσω στην κόντρα με τον ΑΝΤ1 για τον Ρέμο! Τρομερό παρασκήνιο!

Ειδικά ο Δημήτρης Σκουλός αρκετές φορές γίνεται έως και προσβλητικός, εξηγώντας με ωμό τρόπο στις κοπέλες για ποιον λόγο δεν κάνουν για μοντέλα. Αυτό το κατάλαβε καλά στο δεύτερο επεισόδιο η Σοφία Πιλικίδη, η οποία έγινε δέκτης ενός απίστευτου μπούλινγκ!

Δείτε ακόμη: Ορέστης Τζιόβας: Η ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγο του! Μίλησε για όλα... (Βίντεο)

«Εγώ λέω πάντα αυτό που βλέπω. Είπε ο ένας ότι είσαι πολύ συμπαθητική, “είσαι πολύ ωραία” είπε η Βίκυ, εγώ δεν βλέπω τίποτα από αυτά, πραγματικά. Ούτε σε θεωρώ πολύ ωραία, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά, απορώ γιατί ήρθες εδώ. Όχι.», ήταν τα λόγια του κριτή προς τη Σοφία, η οποία δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Δείτε ακόμη: Γάμος στην ελληνική showbiz! Παντρεύτηκε κρυφά γνωστή παρουσιάστρια!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις αποχώρησε η υποψήφια, η Βίκυ Καγιά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που ο Σκουλός μίλησε στην κοπέλα, με τον ίδιο να δηλώνει κάθε άλλο παρά μετανιωμένος: «Δεν είναι ούτε ωραία ούτε συμπαθητική. Δεν τη συμπάθησα καν. Υπήρχαν κορίτσια που πάτησα το όχι και μετά έκλαιγα μέσα μου. Αλλά εδώ δεν… Δεν κάνει… Με τέτοιο πρόσωπο, αυτιά, μύτη…».

Δείτε το απόσπασμα: