Παρουσίαση προγράμματος ΣΚΑΙ: Ποιες έκαναν τα φλας να αστράψουν και ποιες... όχι!

Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες;

Παρουσίαση προγράμματος ΣΚΑΙ:  Ποιες έκαναν τα φλας να αστράψουν και ποιες... όχι!

Εντυπωσιακή βραδιά ήταν η χθεσινή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου έγινε η παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ!

Όλοι οι παρουσιαστές,τα στελέχη και οι ηθοποιού του σταθμού, έδωσαν "παρών"- ενώ πολλές ήταν οι παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις και άλλες που προσπάθησαν.... αλλά δεν! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Πέγκυ Ζήνα: Η δημόσια εξομολόγηση!-"Δεν έχω αγαπήσει περισσότερο άνθρωπο..." (Βίντεο)

Από που να ξεκινήσουμε; Από τις καλοντυμένες λοιπόν!

Η Μπέττυ Μαγγίρα, εμφανίστηκε με ένα κάμελ κουστούμι και ήταν πιο όμορφη από ποτέ! Η κριτής του My Style Rocks, υιοθέτησε το απόλυτο στυλ από τι ανδρόγυνο στυλ- που θα έχει την τιμητική του και την φετινή σεζόν!

Δείτε ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού: Για πρώτη φορά! Μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή! (βίντεο)

Έτσι λοιπόν δεν γίνεται να μην της βάλουμε 10/10!

Πάμε στην Μαρία Μπακοδήμου, που ήταν ανανεωμένη και λαμπερή... μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα! Η παρουσιάστρια του Power of Love εμφανίστηκε αδυνατισμένη και πιο όμορφη από ποτέ με το ροζ φόρεμα της, ενώ όλη την παράσταση "κλέβουν" τα παπούτσια της!

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τρυφερό throwback που ανέβασε στο Instagram με την κορούλα της!

Η Μαρία Μπακοδήμου παίρνει 10/10!

Πάμε στις κυρίες που προσπάθησαν, αλλά κάτι- κάτι δεν πήγε όπως έπρεπε!

Η Ιλένια Ουίλιαμς, είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην Ελληνική showbiz, αλλά αυτή την φορά δεν μας εντυπωσίασε με την λευκή φούστα της με το σατέν σμαραγδί lingerie! Χμμμμ... ένα 7/10!

Η Σοφία Τσίπα, είναι μια κούκλα! Ωστόσο, το δερμάτινο κολάν της και το παπιγιόν δεν κατάφερε να μας πείσει! Με λίγα λόγια και απλά, την βάζουμε ένα 6/10!