Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το σαλόνι του σπιτιού της παίζοντας με την κορούλα της

Δείτε για πρώτη φορά το σαλόνι του σπιτιού της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το σαλόνι του σπιτιού της παίζοντας με την κορούλα της

Απαλλαγμένη από το άγχος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κορούλα της απολαμβάνοντας τα παιχνίδια μαζί της ενώ περιμένει να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η όμορφη ηθοποιός μας έδειξε για πρώτη φορά το σαλόνι του σπιτιού της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έσκασε "βόμβα"! Χώρισε λίγο πριν το γάμο διεθνής ποδοσφαιριστής!

Ζεστός και φιλόξενος χώρος με τεράστιες μαξιλάρες, ενώ τον τοίχο κοσμεί μια τεράστια ασπρόμαυρη φωτογραφία της ηθοποιού από την περίοδο που ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, με τον σύζυγο της να ακουμπάει τρυφερά το κεφάλι του στην κοιλιά της.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Γιατζόγλου: "Μάλλον δεν ήθελαν να... ροκάρουν τόσο πολύ!" - Η ατάκα - "φωτιά" για το My Style Rocks! (βίντεο)

Η Πηνελόπη δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο έχει καταγράψει την ίδια να παίζει με την κορούλα της ενώ το συνόδευσε με μια μαγική και τρυφερή λεζάντα: "Πόση μαγεία κρύβεται πίσω από ένα μαλακό ζυμαράκι;;;!!!!

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο της!

Με βάση το αλεύρι, το νερό και το αλάτι, διάσημο για τα φωτεινά χρώματα, τις μαλακές υφές, αλλά και αυτή την τόσο χαρακτηριστική απαλή μυρωδιά του το Play-Doh είναι ένα απ’ τα πιο διαχρονικά πολυαισθητηριακά παιχνίδια, καθόλου τυχαία! Παρατηρώ τη Λυδία να διαλέγει χρώματα, να δημιουργεί σχήματα, να τα τοποθετεί πάνω στις εικόνες, να ανακαλύπτει τις υφές, να ρωτάει, να επινοεί... Και είναι μόνο 2,5... Είναι μαγικό σας λέω! "

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πόση μαγεία κρύβεται πίσω από ένα μαλακό ζυμαράκι;;;!!!! Με βάση το αλεύρι, το νερό και το αλάτι, διάσημο για τα φωτεινά χρώματα, τις μαλακές υφές, αλλά και αυτή την τόσο χαρακτηριστική απαλή μυρωδιά του το Play-Doh είναι ένα απ’ τα πιο διαχρονικά πολυαισθητηριακά παιχνίδια, καθόλου τυχαία! Παρατηρώ τη Λυδία να διαλέγει χρώματα, να δημιουργεί σχήματα, να τα τοποθετεί πάνω στις εικόνες, να ανακαλύπτει τις υφές, να ρωτάει, να επινοεί... Και είναι μόνο 2,5... Είναι μαγικό σας λέω!