Τζούλια Νόβα: Συγκλονίζει η παρουσιάστρια! Ο ξυλοδαρμός και τα σκληρά παιδικά χρόνια (βίντεο)

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια!

Τζούλια Νόβα: Συγκλονίζει η παρουσιάστρια! Ο ξυλοδαρμός και τα σκληρά παιδικά χρόνια (βίντεο)

Προκαλούν δάκρυα οι αποκαλύψεις της όμορφης Τζούλιας Νόβα για την παιδική της ηλικία!

Η παρουσιάστρια, η οποία απέχει το τελευταίο διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων και για τον αν έχει εγκαταλείψει την τηλεόραση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σάββας Πούμπουρας: "Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον Γρηγόρη Αρναούτογολου!" (βίντεο)

Η Τζούλια μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στην κάμερα του "Oh La La!" και απάντησε στις φήμες που αναφέρουν ότι έχει εγκαταλείψει οριστικά την τηλεόραση και ασχολείται μόνο με την ζωγραφική. "Άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική. Δεν άφησα την τηλεόραση!" απαντάει και βάζε τέλος στις φήμες.

Δείτε ακόμη: Βρισηίδα Ανδριώτου: Ολόγυμνη με ουλές από το συγκλονιστικό τροχαίο!

Το κεφάλαιο "Τροχός της Τύχης" έκλεισε για την Τζούλια. Γιατί όμως έκλεισε την πόρτα του "Τροχού"; "Υπήρξαν στιγμές που αισθάνθηκα λίγο γλάστα γιατί ο ρόλος μου ήταν περιορισμένος." λέει η Τζούλια.

Δείτε ακόμη: "Θέλω... να είναι η μητέρα των παιδιών μου" - Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς!

Οι αποκαλύψεις όμως που προκάλεσαν δάκρυα ήταν αυτές για την παιδική της ηλικία και τα σκληρά χρόνια που πέρασε... "Μέναμε στη Γερμανία και πιο πολύ δούλευε η μαμά από τον μπαμπά οπότε ότι είχε μαζέψει και ότι είχε αποκτήσει ήταν από εκείνη, όταν γυρίσαμε Ουκρανία και χωρίσανε μετά από ένα πολύ μεγάλο τσακωμό, τα πήρε όλα και εξαφανίστηκε. Μάλιστα τα πήρε και τα χάρισε σε μια άλλη γυναίκα! Σήκωσε χέρι και στη μαμά και στη γιαγιά! Βέβαια αυτό δεν πέρασε έτσι! Μετά τον χτύπησαν και η μαμά και η γιαγιά και τον πέταξαν έξω από το σπίτι!"

Όλα αυτά η Τζούλια τα έζησε στην ευαίσθητη ηλικία των έξι χρόνων...

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: