Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σάββας Πούμπουρας: "Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον Γρηγόρη Αρναούτογολου!" (βίντεο)

Όλα όσα είπε ο παρουσιαστής!

Σάββας Πούμπουρας:
News 23.09.2018 14:54
Follow us on Google News

Πανέτοιμος για την παρουσίαση του Nomads Μαγαδασκάρη! Ο παρουσιαστής έχει ήδη ετοιμάσει βαλίτσες και ανυπομονεί να ξεκινήσει το παιχνίδι και να το φτάσει... ουρανό!

Ο Σάββας μίλησε στην κάμερα του Αποκαλυπτικά Plus και αποκάλυψε αν φοβάται τη σύγκριση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ηλίας Γκότσης: Γιατί εξαφανίστηκε ο νικητής του Survivor 2;

"Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε συσκέψεις για να τελειοποιήσουμε το Nomads! Η χαρά μου είναι μεγάλη που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ant1! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να το φτάσουμε ουρανό! " είπε μέσα στην ανυπομονησία για το καινούριο project που έχει αναλάβει!

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστος δημοσιογράφος του Alpha στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Ο Σάββάς αποκάλυψε πως είπε όχι ένα, αλλά δυο μεγάλα όχι στις προτάσεις που του έγιναν για την παρουσίαση του Survivror! "Τα όχι μπορούν να χτίσουν καριέρες! Σαν άνθρωπος φιλτράρω πάρα πολύ αυτά που επιλέγω να κάνω." είπε!

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ζητήσει και συγγνώμη από τους φίλους του, δημόσια για τις... "πόρτες" που τους έδωσε λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Δείτε ακόμη: Φανή Χαλκιά - Λούης Καραμάνος: Η εντυπωσιακή βάφτιση του γιου τους στη Μάνη!

Αναπόφευκτα, όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα θα υπάρξει και σύγκριση με τον προηγούμενο παρουσιαστή του Nomads, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Την φοβάται αυτή τη σύγκριση ο Σάββας Πούμπουρας; "Δεν φοβάμαι τη σύγκριση, δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε τα δυο Project! O Γρηγόρης είναι επαγγελματίας σε όλα τα επίπεδα. Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη και του ζήτησα τις συμβουλές του!" είπε ο νέος παρουσιαστής του Nomads λίγο πριν πετάξει για Μαγαδασκάρη!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS
Share