Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Πατρινιά καλλονή που κοντράρει στα ίσια την Καγιά!

Το who is who της όμoρφης Ηλιάνας!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Πατρινιά καλλονή που κοντράρει στα ίσια την Καγιά!

Η όμορφη Ηλιάνα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις οθόνες μας ως κριτής του Greece's Next Toop Model έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ποια είναι όμως η Ηλιάνα; Από που ήρθε και... προσγειώθηκε στο πλατό του GNTM ως κριτής; Ποια είναι αυτή η όμορφη κοπέλα που δεν διστάζει να την "πει" στην Βίκυ Καγιά; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Η αληθινή ζωή της plus size Ειρήνης Μπουντούκη και οι θεατρινίστκοι καβγάδες!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζούσε και εργαζόταν στη Νέα Υόρκη. Με κάθε ευκαιρία έμπαινε στο αεροπλάνο και ερχόταν στην Ελλάδα για να περάσει λίγες στιγμές με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε ακόμη: Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας celebrity που ανέβασε τις ερωτικές του περιπέτειες στο instagram! Αποκλειστικό!

Το μοντέλο με καταγωγή από την Πάτρα άφησε πίσω της την Αμερική όταν της έγινε η πρόταση να είναι η μια από τους κριτές του παιχνιδιού Greece's Next Top Model.

Δείτε ακόμη: Η απίστευτη απάντηση της Τριανταφυλλίδου για την Ελληνική τηλεόραση!

Όμως η πρόταση αυτή δεν ήταν η μόνη που την έκανε να πει το "ναι"! Φήμες ανέφεραν πως η Ηλιάνα έζησε έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού. Το ζευγάρι δεν είχε επιβεβαιώσει την είδηση αλλά όσοι τους ζούσαν από κοντά ανέφεραν πως ήταν πολύ ευτυχισμένοι!

Δείτε ακόμη: Διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει ότι μητέρα του ήταν η αδελφή του!

Δυστυχώς οι έρωτας του έληξε άδοξα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το γιατί, λίγο καιρό μετά την μετακόμιση της Ηλιάνας στην Ελλάδα.

Πολλά άκουσε το όμορφο μοντέλο για τις πλαστικές που υποτίθεται ότι έχει κάνει! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όμως ξεκαθάρισε την κατάσταση σε συνέντευξη της στο Tv Eθνος και τόνισε πως η μόνη πλαστική επέμβαση που έχει κάνει είναι μια στον... αντίχειρα!

Δείτε το απόσπασμα με την Ηλιάνα να... κοντράρει στα ίσια της Βίκυ Καγιά: