My Style Rocks 2: "Από σένα ξεκινάνε όλα!" - Άγριος καβγάς στο πλατό του παιχνιδιού! (βίντεο)

Έχουν βγει τα μαχαίρια!

My Style Rocks 2:

Εκρηκτική η Κάτια Πλούμη δεν σηκώνει "μύγα" στο σπαθί της!

Η παίκτρια με concept "Είναι Οκτώβριος και πάω για καφέ με τις φίλες μου" στάθηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της για να κριθεί. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφει με νέα εκπομπή "Μετά τα μεσάνυχτα"!

Οι άσσοι που είδε την έκαναν να "στραβώσει" και αυτό δεν μπορούσε να κρυφτεί!

Πρώτα την έκρινε η Εύα Μπάση που είπε πως την ενοχλεί η μπούκλα της συμπαίκτριας της. Τα "πήρε" και το πρώτο πράγμα που είπε: "Γιατί δεν σου αρέσει η μπούκλα Εύα; Αυτό είναι το φυσικό μου μαλλί! Τι να κάνω να το κόψω;" της απάντησε φανερά ενοχλημένη!

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε την γέμισε αναμνήσεις!

"Εμένα δεν μου αρέσει..." συνέχισε να υπερασπίζεται την άποψη της η Εύα. Κάτια Πλούμη και Εύα Μπάση συνέχισαν να "κοντράρονται" με την Κάτια να λέει: "Οι Θεσσαλονικές έτσι ντύνονται! Και χειρότερα! Είμαστε ωραίες γυναίκες και.... πλουμιστές!"

Η Χριστίνα Παπαδέλη για να υπερασπιστεί την Εύα Μπάση μπήκε στη μέση δηλώνοντας πως κατάλαβε την λέξη "πλουμιστές"!

Αφού η Κάτια εξήγησε στην συμπαίκτρια της τι σημαίνει η λέξη η Χριστίνα Παπαδέλη πως αφού ήθελε να είναι... πλουμιστή έπρεπε να το τερματίσει!

Δείτε ακόμη: Νάταλι Κάτερ: Είναι ζευγάρι με τον Bo; Όλη η αλήθεια! (βίντεο)

Ούτε αυτή η κριτική άρεσε στην Κάτια που έκανε επίθεση στην Χριστίνα Παπαδέλη. Η Κάτια προσπάθησε να μιλήσει αλλά δεν πτοήθηκε η παίκτρια που την "έκοψε"! "Μιλάω" της είπε και της σταμάτησε την... φόρα.

Οι παίκτριες αναρωτιόντουσαν γιατί εκνευρίστηκε η Κάτια! Η Κάτια Πλούμη όμως συνέχισε να κοντράρεται... Η Μαρία Λέκα ήταν η επόμενη που μπήκε στο "στόχαστρο" της Κάτιας.

Αφού η Μαρία Λέκα τα πήρε με όσα άκουγε αντιγύρισε και της είπε: "Μην τρελαίνεσαι!"

"Από σένα ξεκινάνε όλα!" της τόνισε η Χριστίνα Παπαδέλη και η μανούρα συνεχίστηκε αρκετή ώρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να παίρνει τον ρόλο του διαιτήτη!

Η παίκτρια όμως δέχθηκε και τα πυρά των κριτών για τη στάση της...


Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: