Ο Μπόγρης μετά την Κόκκινου βρήκε παρηγοριά σε κούκλα σελέμπριτι! Αποκλειστικό!

Ποια είναι η κούκλα που του έκλεψε την καρδιά!

Ο Μπόγρης μετά την Κόκκινου βρήκε παρηγοριά σε κούκλα σελέμπριτι! Αποκλειστικό!

Ο μπασκεμπολίστας του Ολυμπιακού μετά το τέλος της σχέσης του με την Έλλη Κοκκίνου απολαμβάνει ξανά το παιχνίδι της κατάκτησης και του έρωτα με μία αληθινή κούκλα σχεδιάστρια υποδημάτων ,γνωστή στους κοσμικούς κύκλους, την Άννα Δεσποτόπουλου.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιώργος μπορείς μετά την μακρόχρονη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου και τον απρόσμενο χωρισμό τους φαίνεται ότι σήμερα πλέον προχωράει μπροστά, η προσωπική του ζωή έχει και πάλι ενδιαφέρον καθώς όπως όλα δείχνουν βρήκε τη γυναίκα που τον κάνει να χαμογελάω ξανά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια παραδέχτηκε τη πλαστική της! «Έχω κάνει...»

Πρόκειται για μια ταλαντούχα και έξυπνη γυναίκα που δραστηριοποιείται στο χώρο του γυναικείου υποδήματος την Άννα Δεσποτόπουλου. « Ο Γιώργος μετά από πολύ καιρό φαίνεται ότι έχει έρθει κοντά με αυτή τη γυναίκα μακάρι να προκύψει μια όμορφη και αρμονική σχέση. Βλέποντας και τα συχνά και όλα δείχνουν ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του Μπόγρη στην εφημερίδα real news.

Δείτε ακόμη: Απίθανος Τσιμιτσέλης: Παραδέχεται σε συνέντευξη του,ότι στην Γερονικολού στέλνει πονηρά ερωτικά μηνύματα. «Της στέλνω...»

Πως γνωρίστηκαν όμως οι δυο τους; Γνωρίστηκαν πριν από λίγο καιρό και κάνουν πολύ παρέα. Ο Μπόγρης μετά το χωρισμό του από την Κοκκίνου αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στις επαγγελματικές την υποχρεώσεις. Δεν ήταν λίγοι οι πειρασμοί και δεν ήταν και λίγες γυναίκες που μόλις έμαθαν ότι χώρισε από την Κοκκίνου αποφάσισα να τον κατακτήσουν. Εκείνος όμως ήθελε να είναι σίγουρος για το επόμενο βήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Youweekly.gr ο Μπόγρης προσπάθησε να βρει τον έρωτα και με μια καλλονή στα νότιο προάστια μόνο που ο έρωτας δεν είχε αίσιο τέλος.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για τα σχόλια του Σκουλού! «Αυτά που λέει είναι...»

Η όμορφη Άννα Δεσποτόπουλου μετά τις σπουδές της στο Λονδίνο στα οικονομικά επέστρεψε στην Ελλάδα καθώς όπως έχει παραδέχτηκε ίδια της ήταν αδύνατο να σκεφτεί τη ζωή της μακριά από την πατρίδα της αρχικά δούλεψα σε γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων συγχρόνως όμως αντί να ασχολείται με το χώρο της υποδηματοποιίας στην οποία οικογένεια της έχει παραδώσει. Άρχισε να σχεδιάζει μπαλαρίνες και σύντομα επεκτάθηκε και στα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Πλέον βρίσκεται καθημερινά στις βιοτεχνίες της οικογένειας μία είμαι στο Μοσχάτο και μία στην άνω Γλυφάδα και εκτός από τις συλλογές γυναικείων υποδημάτων που σχεδιάζει και λανσάρει ασχολείται και με το γυναικείο ρούχο.