Απίστευτη επίθεση στην Στεφανίδου! «Γκάλοπ-φρίκη για ένα θάνατο και λαϊκό τηλεδικείο»!

Ποιος την ξέσκισε κανονικά!

Απίστευτη επίθεση στην Στεφανίδου! «Γκάλοπ-φρίκη για ένα θάνατο και λαϊκό τηλεδικείο»!

Ο Χρήστος Iερείδης έχει την στήλη τηλεσκόπιο στο τηλεοπτικό περιοδικό που κυκλοφορεί με το Έθνος,το TV έθνος !

Στο σημερινό του άρθρο επιφυλάσσει μια πάρα πολύ σκληρή κριτική για την Τατιάνα Στεφανίδου. Γράφει εξαιρετικά απαξιωτικά για την παρουσιάστρια και χρησιμοποιεί καυστικό λόγο και σχόλια...Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: «Η Οικονομάκου ήταν η πρώτη που έμαθε ότι είμαι έγκυος και μου είπε...»

«....Το θανατηφόρο περιστατικό ήταν βούτυρο στο ψωμί της παρουσιάστριας, προς άγραν τηλεθέασης, και η χρονική στιγμή ιδανικότερη για εκείνη, αφού την Δευτέρα έκανε πρεμιέρα. Ο θάνατος σου, η τηλεθέαση μου. Τόσο απλό. Με την αστυνομική έρευνα σε εξέλιξη, στοιχεία να προστίθενται, αλλά να ανατρέπονται, να δημιουργούνται αντιφάσεις και μάλιστα χωρίς να έχουν αποφανθεί ιατροδικαστές για τα ακριβή αίτια θανάτου, η παρουσιάστρια αφιερώσει την πρώτη εκπομπή της στο αποτρόπαιο περιστατικό. Προσπάθησα να σε μαζέψει τα ασυμμάζευτα απ’ το διχαστικό tweet που άρον άρον απέσυρε λέγοντας «Εξαρχής τίποτα μα τίποτα δε δικαιολογεί την αυτοδικία»και ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο του Νίτσε.

Δείτε ακόμη: Ο Μπόγρης μετά την Κόκκινου βρήκε παρηγοριά σε κούκλα σελέμπριτι! Αποκλειστικό!

Δείτε ακόμη: Απαράδεκτος και τραγικός Γιάννης Τσιμιτσέλης! Κανένας σεβασμός στην Βάσω Λασκαράκη!

Αξιοποιήθηκαν τα ερασιτεχνικά βίντεο το ένα που κατέγραψε έναν άνθρωπο, τον φερόμενο ως λύση του κοσμηματοπωλείου, να προσπαθεί να βγει από το κατάστημα και να ξυλοκοπείται βάναυσα, και το άλλο με τον ίδιο με επίδεσμο στο κεφάλι να κρατά ένα κομμάτι γυαλί στο χέρι, να τρεκλίζει στην προσπάθειά του να φύγει και να πέφτει στο έδαφος. Το λαϊκό τηλεδικειο είχε ήδη στηθεί στην εκπομπή, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Βαλλιανάτος που ήταν στο στούντιο απέτρεψε την ολοκλήρωση της σκυλεύσεις της μνήμης του νεκρού!