Σάσα Σταμάτη: "Λύγισε" στον αέρα! - "Να σας πω τι; Ότι πετάω στα σύννεφα;" (βίντεο)

Τι έπαθε η παρουσιάστρια;

Σάσα Σταμάτη:

Ειλικρινής και αφοπλιστική η Σάσα Σταμάτη!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην "Φωλιά των ΚούΚου" και συζήτησε με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για όλους και για όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Χατζίδου: Η απίστευτη μεταμόρφωση του συντρόφου της, Ετεοκλή!

Η δημοσιογράφος μίλησε για τα νούμερα της εκπομπής της και αποκάλυψε πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη! "Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι ικανοποιημένη. Μπορούμε και καλύτερα. Με ρωτήσατε κάτι και σας απαντάω ειλικρινά. Να σας πω τι; Ότι πετάω στα σύννεφα; Θέλει πολλή δουλειά. Πλέον είναι τρεις οι εκπομπές. Υπάρχει ανταγωνισμός. Τι να πούμε ψέματα; Ότι είμαι χαρούμενη. Ε, δεν είμαι λοιπόν.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Ξεπουπούλιασαν το GNTM! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν χθες όλα τα προγράμματα!

Χρειάζεται ότι και σε όλα τα πράγματα: υπομονή και πάρα πολλή δουλειά. Δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι σκυλί του πολέμου πάντα θα κερδίζεις. Δεν έχει τύχει να δουλέψεις και κάτι να μην πάει καλά. Είναι νωρίς ακόμα και δεν είναι ωραίο να σε πιάνει πανικός. Δηλαδή… τα αλλάζω όλα, ή να τα βάζεις με τους άλλους. Εγώ πρώτα τα βάζω με εμένα. Όχι με τους άλλους. Πολλοί παρουσιαστές όταν πάνε καλά, χρεώνονται αυτοί την επιτυχία. Όταν δεν πάνε καλά φταίει ο αρχισυντάκτης, φταίει ο σκηνοθέτης, φταίει ο παραγωγός. Δεν μου αρέσει αυτό. Να παίρνεις την ευθύνη και στα δύσκολα" είπε η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη φανερά προβληματισμένη.

Δείτε ακόμη: Κάτι "τρέχει" με την Χριστίνα! Η προβληματισμένη ανάρτηση της Μπόμπα που προκάλεσε ερωτηματικά!

Την Σάσα Σταμάτη όμως περίμενε και μια έκπληξη λίγο πριν το τέλος της εκπομπής. Η δημοσιογράφος έχει τα γενέθλια της σήμερα και οι "Κού Κου " της πήγαν τούρτα για να σβήσει κεράκια! Δεν άντεξε η Σάσα και "λύγισε"!

Δεν μπόρεσε να σταματήσει να κλαίει! "Θα πάνε όλα πολύ καλά! Σταμάτα. Ξέρεις πολύ καλά, ότι στην τηλεόραση…." της είπε η Καραβάτου για να την παρηγορήσει!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: