Κάτι "τρέχει" με την Χριστίνα! Η προβληματισμένη ανάρτηση της Μπόμπα που προκάλεσε ερωτηματικά!

Τι της έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο μετά τον γάμο τους;

Κάτι

Κάτι έχει η Χριστίνα Μπόμπα και ξύπνησε... "στραβωμένη"! Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη δεν έχει την καλύτερη διάθεση σήμερα και αυτό το αποκάλυψε η ίδια μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στα social media και προκάλεσε ερωτηματικά και ανησυχία!

Τι της έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης; Που πήγε το χαμόγελο της όμορφης Χριστίνας; Γιατί ξύπνησε με άσχημη διάθεση η νιόπαντρη κούκλα που κανονικά θα έπρεπε να έχει... αυτοκόλλητο χαμόγελο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Ξεπουπούλιασαν το GNTM! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν χθες όλα τα προγράμματα!

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγη ώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram την οποία συνόδευσε με λεζάντα που προκάλεσε ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε ακόμη: Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη, πασίγνωστος Έλληνας celebrity κάνει botox on camera! Το τόλμησε ο...

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Ακόμα και αν ξύπνησες στραβά, ή αν είχες μια κακή μέρα, ή αν ρε παιδί μου σε έχουν πιάσει οι μαύρες σου τελοσπάντων... πήγαινε τώρα στον καθρέφτη και ρίξε ένα πλατύ χαμόγελο! Θα νιώσεις καλύτερα! Το υπόσχομαι!"

Δείτε ακόμη: "Γυναίκα χωρίς όνομα" διαρροή: Έχουμε την πιο συγκλονιστική σκηνή από το σημερινό επεισόδιο! (βίντεο)

Τα ερωτήματα που προέκυψαν αμέσως είχαν ως... στόχο τον Σάκη! Τι της έκανε; Γιατί έφυγε το χαμόγελο από τα χείλη της Χριστίνας; Γιατί ξύπνησε με άσχημη διάθεση!

Σάκη! Το κορίτσι και τα μάτια σου!

Δείτε την ανάρτηση: