Σε κλινική απεξάρτησης πασίγνωστος ηθοποιός εδώ και 40 μέρες!

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

Σε κλινική απεξάρτησης πασίγνωστος ηθοποιός εδώ και 40 μέρες!

Σπάει τη σιωπή του ο Μπεν Άφλεκ, έπειτα από 40 ημέρες στην κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

Ο 46χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος εθεάθη το απόγευμα της Πέμπτης να πηγαίνει με φίλο του για θεραπευτική συνεδρία στο Λος Άντζελες, ανέβασε στο Instagram μία ανακοίνωση, απευθυνόμενος στους 4 εκατ. followers του για τη μάχη του να παραμείνει νηφάλιος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σπαλιάρας - Μαστοράκη: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

«Αυτήν την εβδομάδα συμπλήρωσα την 40ή ημέρα στην κλινική αποτοξίνωσης από το λακοόλ και παραμένω στην εξωτερική περίθαλψη», έγραψε ο Άφλεκ και συμπλήρωσε ότι ευχαριστεί την οικογένειά του που στέκεται στο πλευρό του σε αυτήν την μάχη με την «ασθένεια». Ο ηθοποιός έκανε σαφές ότι θα βρίσκεται πάντα σε θεραπεία και ότι αυτό είναι μία δέσμευση εφ' όρου ζωής.

«Παλεύω για μένα και την οικογένειά μου», σημείωσε, τονίζοντας ότι είναι ευγνώμων για όλους όσους βρίσκονται κοντά του.

Δείτε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: "Ποια αυτή που νόμιζε ότι..." - Η σκληρή απάντηση στην Μαρίνα Τσιντικίδου!

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι βγαίνουν στα social media και μιλούν για τη δική τους πορεία με τον εθισμό. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους θέλω να πω ευχαριστώ. Η δύναμή σας μού δίνει έμπνευση και με στηρίζει με τρόπους που νόμιζα ότι είναι απίθανοι. Με βοηθά να γνωρίζω ότι δεν είμαι μόνος. Όσο το υπενθυμζω αυτό στον εαυτό μου, εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, το να παίρνετε βοήθεια είναι δείγμα κουράγιου, όχι αδυναμίας ή αποτυχίας», συνέχισε.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: "Βγάζετε τα μάτια σας!" - Παραλίγο να πιαστούν τρέσα με... τρέσα! Ξεκατινιάζονται οι παίκτριες! (βίντεο)

«Ελπίζω να μπορέσω να δώσω ένα παράδειγμα και σε άλλους που δίνουν ανάλογη μάχη», ανέφερε κλείνοντας την ανακοίνωσή του.

Τον Αύγουστο είχαν διαρρεύσει εικόνες που έδειχναν την εν διαστάσει σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, να τον μεταφέρει σε άθλια κατάσταση στην κλινική. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την 12χρονη Βάιολετ, την 9χρονη Σεραφίνα και τον 6χρονο Σάμιουελ.

Δείτε ακόμη: Πέρασαν χειροπέδες σε πασίγνωστο μοντέλο!

Στην εμφάνισή του χθες, έδειχνε πιο «γεμάτος» από το σύνηθες, ενώ φορούσε ένα χακί πουκάμισο και μαύρο δερμάτινο τζάκετ. Ο Μπεν Άφλεκ διατηρεί δεσμό με το 22χρονο μοντέλο του Palyboy Shauna Sexton.

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή: protothema.gr