Μουζουράκης - Σολωμού: Και πάλι ερωτευμένοι! Τι τους έφερε ξανά μαζί; Αποκάλυψη!

Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Μουζουράκης - Σολωμού: Και πάλι ερωτευμένοι! Τι τους έφερε ξανά μαζί; Αποκάλυψη!

Τι συμβαίνει τελικά με Σολωμού και Μουζουράκη;

Κάποιες σόλο εμφανίσεις της Μαρίας Σολωμού όπως επίσης και η παρουσία του Πάνου Μουζουράκη στη βάφτιση του γιου της Φάνης Χαλκιά και τον Λούη Καραμάνου πριν από λίγες εβδομάδες στη Μεσσηνία χωρίς την ηθοποιό στο πλευρό του άρχισα να φουντώνουν νέο κύκλο φημών που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις το κοινό...» Σε ποιον τα ρίχνει χοντρά!

Ο Πάνος πάντως κατά την παρουσία του στην όμορφη οικογενειακή στιγμή των φίλων του, όταν το ρωτούσαν για την απουσία της ηθοποιού από δίπλα του έβαζε τα πράγματα στη θέση τους απαντώντας ορθά κοφτά «Είναι καλά, αλλά λόγω των προβών της δεν κατάφερε να έρθει».

Κόντρα σε όλα όσα ακούγονται λοιπόν για χωρισμό που πολύ επινόησαν,για ακόμα μια φορά, το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί και πολύ ερωτευμένο.

Δείτε ακόμη: Αθήνα Οικονομάκου: Σας άρεσε το νυφικό;Το μεγάλο φάουλ στο γάμο που προκάλεσε αρνητικά σχόλια. (Αποκλειστικό)

Άλλωστε οι δυο τους πίστευαν πως ο έρωτας τους θα περνούσε πολύ πιο δύσκολες ώρες τώρα, από ότι τελικά συνέβη.

Γιατί εκείνος αν δεν δεχόταν δελεαστικές προτάσεις από την Ελλάδα, θα παρέμενε στην Ηνωμένες Πολιτείες όπου είχε εγκατασταθεί από την περασμένη άνοιξη.

Τότε μάλιστα παρά το γεγονός ότι η απόσταση θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους έδειχναν αποφασίσουμε να παλέψουν για αυτόν τον έρωτα που ξεκίνησε πριν από περίπου οκτώ χρόνια. Να λοιπόν που η καρμική σχέση συνεχίζεται. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Real".