Τροχαίο σοκ για γνωστή κούκλα Ελληνίδα! - Εκσφενδονίστηκε το αυτοκίνητο της...

Όλο το ρεπορτάζ!

Τροχαίο σοκ για γνωστή κούκλα Ελληνίδα! - Εκσφενδονίστηκε το αυτοκίνητο της...

Είδε τον... χάρο με τα μάτια της γνωστή Ελληνίδα!

Ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε αφού φορούσε ζώνη ασφαλείας! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νίκος Βουρλιώτης: Ήταν να μην κάνει την αρχή! Και άλλη φωτογραφία με την κόρη του που μας "έλιωσε"!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πρόκειται το εντυπωσιακό μοντέλο Τζίνα Μαμάκη.

Η κούκλα Ελληνίδα σύμφωνα με τις πληροφορίες, επέστρεφε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι της στα Νότια Προάστια της Αθήνας, από επαγγελματική φωτογράφιση η οποία πραγματοποιήθηκε στα Βόρεια Προάστια, το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου. Η εντυπωσιακή ξανθιά ήταν καθ’ οδόν για τη Λεωφόρο Κατεχάκη-Αλίμου και εισήλθε σε τούνελ, κοντά στη Λεωφόρο. Το μοντέλο έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του οχήματος, όταν ένα από τα λάστιχα του αυτοκινήτου της δυσλειτούργησε.

Δείτε ακόμη: Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αυτός ο παίκτης τους... έστειλε κυριολεκτικά! Μέχρι και ο Τανιμανίδης υποκλίθηκε! (βίντεο)

Το αυτοκίνητο της άρχισε να κάνει σβούρες στην άσφαλτο και να εκσφενδονιστεί στην δεξιά πλευρά του δρόμου, από την αριστερή που ήταν αρχικά, προσκρούοντας επίσης στην έξοδο του τούνελ.

Η οδηγός ανήμπορη να επαναφέρει το αυτοκίνητο της στην αρχική του πορεία, αναγκαστικά περίμενε να τελειώσει το μαρτύριο της. Η ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου ευτυχώς δεν κράτησε για πολύ. Αφού, τελικά σταμάτησε λίγα μέτρα από την έξοδο του τούνελ, μπροστά σε χώρο στάθμευσης.

Δείτε ακόμη: Ελένη Χατζίδου: Έτοιμη για γάμο! Ετεοκλή ακούς;

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Τζίνα Μαμάκη βγήκε από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο σοκαρισμένη. Διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να βοηθήσουν, ενώ για καλή της τύχη δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Ωστόσο, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε την άτυχη οδηγό για προληπτικές εξετάσεις.

Η Τζίνα Μαμάκη δήλωσε στην Espresso: «Φοβήθηκα πολύ, αλλά τώρα είμαι καλά».