"Είχε αρρωστήσει βαριά και..." Η αποκάλυψη για την Ρένα Βλαχοπούλου που κανείς δεν ήξερε!

Το γεγονός που δεν ξέραμε!

Συνέντευξη παραχώρησε ο αδερφός της Ρένας Βλαχοπούλου ο οποίος και μίλησε για την ζωή της αδερφή τους.

Ο Σπύρος Βλαχόπουλος, αναφέρθηκε στην ζωή της ηθοποιούς και μίλησε και για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι τσιγκούνα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Αργυρόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου: Το άγνωστο περιστατικό στο γάμο τους! "Έγινα έξαλλος και έφυγα..."

Ο αδερφό της αποκάλυψε: "Ήταν τσιγκούνα, όχι όμως πάντα. Σε στιγμές που δεν ήταν τσιγκούνα μπορούσε να δώσει τα πάντα. Έδινε πολλά σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα το είχαν ανάγκη. Βοήθησε πολύ φτωχό κόσμο. Θα σας πω ένα παράδειγμα: Στις δύσκολες στιγμές που περνούσαν διάφοροι συνάδελφοί της, η Ρένα έτρεχε και τους βοηθούσε." ενώ συνέχισε..

Δείτε ακόμη: Φθινοπωρινή απόδραση στην θάλασσα για πασίγνωστη ηθοποιό της ελληνικής showbiz!

"Βοήθησε πάρα πολύ τη σπουδαία αρτίστα εκείνης της εποχής, την Μπελίντα. Είχε αρρωστήσει βαριά και τότε η αδελφή μου την είχε υπό τη σκέπη της μεγάλο χρονικό διάστημα, και οικονομικά και ηθικά. Ωστόσο, εκείνο που είναι άγνωστο είναι ότι η Ρένα είχε βοηθήσει πολύ τον Χρόνη Εξαρχάκο. Εκείνος είχε αρρωστήσει πολύ βαριά από καρκίνο και η Ρένα ήταν εκείνη που έδινε όλα τα νοσήλια, πλήρωνε τα πάντα για τον Χρόνη. Όταν πέθανε ο Χρόνης, άφησε πίσω του την υπερήλικη μητέρα του, η οποία ήταν πολύ φτωχή. Η Ρένα την πήρε υπό την προστασία της μέχρι που έκλεισε τα μάτια της και εκείνη, ένα χρόνο μετά το θάνατο του παιδιού της"