Επανασύνδεση ζευγαριού που κάνει μπαμ! Η Ελληνίδα ηθοποιός και ο προπονητής ξανά μαζί!

Ο έρωτας τους φούντωσε ξανά!

Επανασύνδεση ζευγαριού που κάνει μπαμ! Η Ελληνίδα ηθοποιός και ο προπονητής ξανά μαζί!

Στα μέσα του περασμένου Αυγούστου η Τάνια Τρύπη και προπονητής ποδοσφαίρου Πάνος Οικονόμου χώρισαν,τώρα όμως σύμφωνα με πληροφορίες κάνουν προσπάθειες να σώσουν την σχέση τους.

Φαίνεται πως είναι πολύ δυνατός για να πεθάνει ο έρωτας της Τάνιας Τρύπη και του Πάνου Οικονόμου. Το ζευγάρι μετά από αρκετές φουρτούνες στη σχέση τους είναι ξανά μαζί. Διαβάστε παρακάτω....

Η ηθοποιός και ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του εθνικού Αστέρα μετά από μία συγκατοίκηση που μόνο προβλήματα έφερε ανάμεσα τους και η οποία οδήγησε στο χωρισμό τους αποφάσισα να κάνουν ακόμα μία προσπάθεια για να σώσουν τον έρωτά τους.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα Κυριακή 14 Οκτωβρίου;

Φαίνεται πως τα συναισθήματά που νιώθουν ένας για τον άλλον είναι πολύ δυνατά και γι’ αυτό παρά τις σοβαρές κρίσης που έχουν περάσει το ζευγάρι θέλει να ξανά δοκιμάσει και τις τελευταίες ημέρες όλα δείχνουν να είναι ανάμεσά τους όπως ακριβώς συνέβαινε τον πρώτο καιρό στη σχέση τους!

Μάλιστα οι δυο τους εθεάθησαν πριν από μερικά βράδια σε γνωστό στέκι της Κυψέλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου όπου απολάμβαναν το δείπνο τους.

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Η ξεφτίλα του Βασιλόπουλου,τα κλάματα παίκτριας και η ομάδα που νίκησε! (Βίντεο)

Όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι και τους ήταν εκείνο το βράδυ μετά την αρκετούς έκπληξη μιας και τους όρους να χωρισμένους διαπίστωσαν πως συμπεριφερόταν σα να μην έχει περάσει περάσει ούτε μία μέρα από το χωρισμό τους.

Η πρώτη φουρτούνα στη σχέση τους ήταν λίγο καιρό μετά τη συγκατοίκηση τους, την περασμένη άνοιξη,ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη και συγκεκριμένα σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Παγκράτι μας με τα παιδιά που έχουν αποκτήσει από προηγούμενους γάμους τους.

Δείτε ακόμη: Χωρισμός σοκ για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Αποκάλυψη!

Όμως μετά από περίπου τέσσερις μήνες η Τάνια αποφάσισε να επιστρέψει στο ιδιόκτητο διαμέρισμα της στην Αγίου Μελετίου κάτι που σήμανε και το τέλος της σχέσης της με σύντροφό της. Τώρα όμως όπως αποκάλυψε η real είναι ξανά μαζί!