Meghan Markle : Αυτά είναι τα Style Tricks που χρησιμοποίησε για να κρύψει την εγκυμοσύνη της!

Δείτε τα και δεν θα το πιστεύετε!

Meghan Markle : Αυτά είναι τα Style Tricks που χρησιμοποίησε για να κρύψει την εγκυμοσύνη της!

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Χάρι αναμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Meghan αναφέρεται ότι βρίσκεται περίπου στην 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Για τις περισσότερες γυναίκες δεν είναι τόσο εμφανής η εγκυμοσύνη σε τόσο πρώιμο στάδιο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Meghan Markle: Στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της!

Παρ 'όλα αυτά, οι οπαδοί του ζευγαριού έχουν εντοπίσει κάποιες τακτικές που μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει για να κρατήσει ως τώρα την εγκυμοσύνη της κρυφή. Παρακάτω σας έχουμε, έξι κόλπα που ίσως είχε χρησιμοποιήσει :

1. Παλτό. Πολλά πολλά παλτό

Κοιτάξτε, κάνει αρκετό κρύο στην Αγγλία τώρα και έχει νόημα ότι η Meghan θα φορούσε πολλά παλτό για αυτόν ακριβώς τον λόγο. ΑΛΛΑ, τα σακάκια κάνουν σπουδαία δουλειά στο να κρύβουν το midsection.

2. Σακάκια. Επίσης πολλά σακάκια

Τα σακάκια δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο όπως και τα άλλα μπουφάν από την άποψη της απόκρυψης μιας πιθανής κοιλιάς εγκυμοσύνης.

3. Peplum. Κλασσικό trick για να κρύψουμε την κοιλιά

Δεν είναι μυστικό ότι τα ρούχα με λεπτομέρεια peplum θα κρύψουν οποιοδήποτε ίχνος κοιλιάς υπάρχει και πως είναι ο "καλύτερος σύμμαχος" μιας γυναίκας που δεν είναι έτοιμη να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Για παράδειγμα , το Oscar de la Renta που φόρεσε στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε ακόμη: Η Μέγκαν και ο Χάρι παραβιάζουν (ξανά) το πρωτόκολλο! - Το παθιασμένο φιλί μπροστά στις κάμερες!

4. Τα... μαλλιά της! Ο ναι...

Όταν η Meghan εμφανίστηκε σε αυτό το event με ίσια μαλλιά, οι θεωρίες αυξήθηκαν για την εγκυμοσύνη της και όχι μόνο επειδή φορούσε το πουκάμισο. Ήταν η πρώτη φορά που έκανε έτσι τα μαλλιά της από τότε που αρραβωνιάστηκε τον Πρίγκιπα Χάρι. Προφανώς, αλλάζοντας τα μαλλιά της προτού ανακοινώσει μια εγκυμοσύνη είναι μια γλυκιά τακτική που χρησιμοποίησε η Kate Middleton στο παρελθόν - και, hey, θα μπορούσε να ισχύει και στην περίπτωση της Meghan!

5. Διάφορες τσάντες τοποθετημένες μπροστά από την κοιλιά

Κοιτάξτε, αυτός είναι ένας κανονικός τρόπος να κρατάς την τσάντα-φάκελο , αλλά είναι επίσης μια πολύ καλή τοποθέτηση εάν θέλεις να κρύψεις ένα συγκεκριμένο πράγμα από τα αδιάκριτα μάτια των φωτογραφικών φακών...

6. Πιέτες και πλισέ φούστες

Όπως και το peplum, οι καλά τοποθετημένες πιέτες μπορούν να κάνουν μια καλή δουλειά στο να αποσπούν την προσοχή.