Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Οι άντρες με αυτοπεποίθηση δεν... κ*λ*νουν πουθενά!"

Σε ποιον αναφέρεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Το πανέμορφο μοντέλο και κριτής του Greece's Next Top Model είναι... "σφίγγα" για τα προσωπικά της!

"Ομολογώ πως λόγω της εμφάνισης μου διστάζουν να με πλησιάσουν, αλλά οι άντρες που έχουν αυτοπεποίθηση δεν "κωλώνουν" πουθενά" λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, και εμείς αναρωτιόμαστε, μήπως εννοεί τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χρυσούλα Διαβάτη: "O ρόλος αυτός δεν είναι της γατούλας!" - Δημόσια στήριξη στην... νεράϊδα Μαρία Κορινθίου! (βίντεο)

Την περασμένη άνοιξη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ήταν εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα να πλησιάσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, και την προσκάλεσε σε ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο στο Κολωνάκι. Οι φήμες περί ειδυλλίου φούντωσαν αμέσως.

Μπορεί σήμερα να συζούν και να καίγονται από έρωτα και πάθος, όμως οι ίδιοι ούτε επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν την σχέση τους.

Δείτε ακόμη: Ant1: Ο Παπαδάκης αυτήν την κοπέλα διάλεξε για αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου!

Μάλιστα πριν λίγες μέρες όταν ρώτησαν τον τραγουδιστή για την όμορφη κριτή του GNTM εκείνος απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: "Έχεις κάτι άλλο να ρωτήσεις;".

Δείτε ακόμη: Σάρα Σιαμπλή: Ποια είναι η αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου;

Όμως ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρεται στη σχέση της. Μόνη εξαίρεση, οι δηλώσεις που έκανε πριν από πέντε χρόνια, όταν μιλούσε για τον δεσμό της με τον αρχιτέκτονα από τον Βόλο, Γιάννη Καραβασάνη! "Το μόνο μου πρόβλημα που μένω τόσο καιρό στη Νέα Υόρκη είναι που μου λείπει αρκετά το αγόρι μου. Κάνω πολλή υπομονή μέχρι τον δω, όπως κάνει κι εκείνος" έλεγε τότε!

Ωστόσο το 2014, μετά από 3,5 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να χωρίσουν καθώς "μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα... λησμονιούνται" όπως λέει και το ρητό!