Χριστίνα Παπαδέλη: Αυτή είναι η γαζέλα φαρμακοποιός του My Style Rocks 2!

Γνωρίστε τη καλύτερα!

Χριστίνα Παπαδέλη: Αυτή είναι η γαζέλα φαρμακοποιός του My Style Rocks 2!

Καθημερινά κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα από το My Style Rocks! Οι εκκεντρικές της εμφανίσεις και χαμηλός τόνων χαρακτήρας της έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο των τηλεθεατών όσο και των κριτών.

Γνωρίστε καλύτερα την Χριστίνα Παπαδέλη, την... γαζέλα φαρμακοποιό του My Style Rocks 2! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φωτεινή Τσακίρη: "Κρατήσαμε τις αναπνοές μας γιατί δεν ακούσαμε το κλάμα της..."

Μοιάζει σαν τη χαμένη αδερφή της Φουρέιρα, λατρεύει την Beyoncé, αγαπά τη μόδα, έχει χορέψει στα μεγαλύτερα club της Αθήνας και είναι έτοιμη να κατακτήσει τη νίκη στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Έχει προλάβει όμως, εδώ και μερικούς μήνες, να κατακτήσει την καρδιά του Χρήστου Μάστορα και το κρυμμένο για τα καλά ειδύλλιό τους τής έχει προσθέσει πόντους δημοσιότητας.

Δείτε ακόμη: Όλη η αλήθεια για το Master Chef! Κόβεται ή όχι από το Star;

Είναι εξωτική όπως τα κορίτσια της Ανατολής, με sexy αναλογίες, περίεργα φουντωτά μαλλιά, καλλίγραμμα πόδια, αλλά είναι και ετοιμόλογη. Δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω όταν μιλά με τις συμπαίκτριές της και φυσικά λατρεύει τη μόδα, γι’ αυτό άλλωστε πήρε μέρος και στο «My Style Rocks». Πρότυπό της είναι το στυλ της Grace Jones, έχει όμως μακρύ δρόμο ακόμη μέχρι να πλησιάσει το αγαπημένο της fashion icon. Είναι πεισματάρα και έχει στόχο να βγει… Ραμόνα στη θέση της Ραμόνα. Ακόμη και όταν από την υπόταση βάζει τα κλάματα, όπως έκανε και σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του show.

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Πανικός στο πλατό! Εξοργισμένη μητέρα θύματος έκλεισε το τηλέφωνο στα "μούτρα" της παρουσιάστριας!

Φυσικά και με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις τη διεθνή καταγωγή της. Στο χρώμα, στα χαρακτηριστικά, στον σωματότυπο. Με μαμά από την Αίγυπτο και μπαμπά από το Σουδάν, η Χριστίνα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη γειτονιά του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι. Μη φανταστείτε πως συνέβη κάτι περίεργο στην παιδική της ηλικία – εκτός από τον χωρισμό των γονιών της. Η οικογένειά της και ο πατριός της, με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις, προσπαθούσαν με τα λίγα οικονομικά μέσα που διέθεταν να τα καταφέρουν. Έχει έξι αδέρφια (τρία κορίτσια και τρία αγόρια). Δεν της έλειψαν πολλά, γιατί είχε μάθει από μικρή να είναι αγωνίστρια. Στα χρόνια του Λυκείου μετακόμισαν στο Παγκράτι. Νέες παρέες, νέοι φίλοι και πολλά όνειρα. Δεν σκέφτηκε να σπουδάσει γιατί ήταν μέτρια ως μαθήτρια. Είχε άλλους στόχους. Χόρευε από μικρή –από παιδάκι ακόμη– χωρίς να έχει περάσει σε μια σχολή χορού, ούτε καν φόρεσε ποτέ πουέντ, όπως τα κοριτσάκια της ηλικίας της, για να μάθει μπαλέτο. Η ξένη μουσική την ενθουσίαζε, R&B και Hip Hop χόρευε στα πάρτι, και αυτό της αρκούσε.

Δείτε ακόμη: Ηλίας Κρασσάς- Βίκυ Καγιά: Σε τρελούς μπελάδες! Και πάλι στα δικαστήρια!

Το τι θα γινόταν όταν μεγαλώσει δεν το σκέφτηκε πολύ. Ήθελε να γίνει δασκάλα χορού γιατί αυτό έμοιαζε πια πολύ φυσικό για εκείνη. Αυτό για κάποιον λόγο δεν έχει γίνει ακόμη. Μια φίλη της ένα βράδυ θα της δώσει την ιδέα για να πιάσει δουλειά σε ένα μεγάλο club της Αθήνας που αναζητούσε κορίτσια που ξέρουν να χορεύουν, για να βγάζει το χαρτζιλίκι της. Ερασιτέχνης στα 17 της χρόνια γίνεται περιζήτητη σε κέντρα διασκέδασης σε πολύ λίγο χρόνο. Φυσικά και έτσι έβγαλε τα πρώτα χρήματα της ζωής της, και συνέχιζε να δουλεύει βράδυ. Εκείνη την εποχή θα της κάνουν πολλές προτάσεις να δουλέψει και στα μπουζούκια. Είχε αρνηθεί γιατί δεν ήθελε να βρίσκεται ως χορεύτρια στο πλευρό κάποιου γνωστού τραγουδιστή και γιατί δεν της άρεσαν τα λαϊκά τραγούδια, όπως έχει πει.
Θα δουλέψει στο «Ακρωτήρι», στο «Akanthus», στο «Island» αλλά και στο «Dream City». Εκεί θα γνωρίσει και τον επιχειρηματία Θάνο Κολοκυθά, με τον οποίο θα έχει μια μεγάλη ερωτική σχέση που κράτησε για πέντε χρόνια. Εκείνος θα έχει και κάποια από τα πιο μεγάλα club της Μυκόνου. Όταν ανοίγει το «Monarch», πριν από τρία καλοκαίρια, η Χριστίνα περπατά στα Ματογιάννια το βράδυ αγκαλιά με την Άννα Βίσση που τότε τραγούδησε στο μαγαζί του επιχειρηματία. Ήταν η εποχή που έγινε περισσότερο γνωστό το ειδύλλιό της με τον επιχειρηματία και την πρόσεξαν οι παπαράτσι.

Δείτε ακόμη: Τάσος Αρνιακός: Τι απίθανο τον ρώτησαν από το Ηρώδειο; Δεν πάει ο νους σας!

Κάν’ το όπως η Beyoncé

Της άρεσε να μπαίνει στο Youtube και να βλέπει τα video clip και τις συναυλίες των ξένων καλλιτεχνών. Η Beyoncé είναι η αγαπημένη της και κάπως έτσι θα αρχίσει ως χορογράφος να κάνει θεματικά χορευτικά πάρτι εμπνευσμένα από εκείνη, τη Rihanna και όλες τις σταρ της εποχής. Δεν αντιγράφει μόνο τις κινήσεις, αντιγράφει και το στυλ στα ρούχα. Άλλωστε από μικρή πειραματιζόταν στη μόδα, ήξερε πως διέθετε και τα σωματικά προσόντα και το υποστήριζε πολύ καλά. Μεταποιούσε τα ρούχα που έβρισκε, ήξερε σε κάθε γωνιά της Αθήνας μικρά μαγαζιά με ιδιαίτερα αξεσουάρ. Όταν έγινε ο πρώτος κύκλος του «My Style Rocks», οι φίλες της έλεγαν πως έπρεπε να πάρει μέρος. Η κολλητή της είναι εκείνη που θα κάνει αίτηση μόλις γίνεται γνωστό ότι το ριάλιτι μόδας πάει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Θα την κάνουν δεκτή και όλα τα υπόλοιπα τα βλέπουμε. Φυσικά και έχει στόχο να βγει νικήτρια. Και μάλιστα μετά σκέφτεται να ασχοληθεί και επαγγελματικά με τη μόδα. Άλλωστε, για πόσα χρόνια ακόμη θα μπορεί να λικνίζεται πάνω στη σκηνή;

Δείτε ακόμη: Πρωινό: Το δημόσιο ξέσπασμα της κόρης του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένιας, για το θάνατο του πατέρα της! (βίντεο)

Η Φουρέιρα των γηπέδων…

Ακόμη και τότε που χόρευε στα club ή τότε που έκανε πασαρέλα στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας όλοι έλεγαν ότι είναι η χαμένη αδερφή της Ελένης Φουρέιρα. Το φουντωτό μαλλί και η κίνηση έφερναν μια σύγχυση σε όσους την έβλεπαν. Ναι, έχει γνωρίσει παλαιότερα την τραγουδίστρια, αλλά χωρίς εκείνη να αντιληφθεί τη… σωσία της. Το πιο ευτράπελο που της έχει συμβεί είναι να τη σταματήσει κάποιος στον δρόμο και να της ζητά αυτόγραφο σε... χαρτοπετσέτα επειδή την μπέρδεψε με τη Φουρέιρα. Αυτόγραφο της ζήτησαν και πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού όταν την είδαν να ποζάρει με τη φανέλα τους στις πιο σέξι στάσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς και να δηλώνει ότι είναι και εκείνη οπαδός.

Κάπου εκεί ανάμεσα στον χρόνο προκύπτει και η ιδιότητα της βοηθού φαρμακοποιού στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Σπούδασε το αντικείμενο όχι για να ασχοληθεί με τα χάπια της πίεσης ή της καρδιάς, αλλά γιατί ήθελε να μάθει να παρασκευάζει μόνη της καλλυντικά (κρέμες και σαμπουάν). Δεν βρέθηκε ποτέ πίσω από τον πάγκο ενός φαρμακείου, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να κάνει πράξη για μία ακόμη φορά αυτό που ήθελε.

Δείτε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Οι άντρες με αυτοπεποίθηση δεν... κ*λ*νουν πουθενά!"

Και μετά ήρθαν οι «Μέλισσες»...

Με τη νέα της σχέση, τον frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» Χρήστο Μάστορα, γνωρίστηκαν το φετινό καλοκαίρι, κυριολεκτικά χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς. Και όταν οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι τούς κυνηγούσαν σε Μύκονο, Σαντορίνη και Αθήνα, εκείνοι έκαναν διακοπές στο Κάπρι της Ιταλίας. Το ειδύλλιό τους έσκασε σαν βόμβα για δύο λόγους: Πρώτον λόγω του διαζυγίου του τραγουδιστή με την Courtney Parker και δεύτερον γιατί η Χριστίνα έχει μια τρομερή ομοιότητα φυσιογνωμικά με την πρώην κυρία Μάστορα. Φυσικά και δεν έχουμε δει κοινή φωτογραφία τους, γιατί, για έναν ανεξήγητο λόγο, αλληλοπροστατεύονται. Φυσικά και η σχέση της έχει περάσει από τα «πλάγια» σχόλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, γιατί κανείς δεν πίστεψε αυτό που η Χριστίνα είπε χαριτολογώντας, ότι τώρα έχει σχέση με έναν παίκτη του μπάσκετ των Chicago Bulls. Βέβαια, στο παιχνίδι, από σπόντες για το αν μαγειρεύει και αν στο αγόρι της αρέσει το φαγητό της, αποσπάσαμε και τη δήλωση που τα λέει όλα: «Αφού του αρέσω εγώ, δεν θα του αρέσει η κουζίνα μου;». Μα τι άλλο πια για να πειστούμε πως ο Χρήστος είναι full ερωτευμένος με τη Χριστίνα;