Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι πηγαίνει να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο! Το κραγιόν που μας έβγαλε τα μάτια! (βίντεο)

Τι "ανέβασε" στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου;

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι πηγαίνει να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο! Το κραγιόν που μας έβγαλε τα μάτια! (βίντεο)

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Ερωτευμένοι, παιχνιδιάρηδες, συνεχίζουν ακόμα να είναι ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται και μέσα από τα social media τους.

Το ζευγάρι, ετοιμάζεται για τα νέα του επαγγελματικά βήματα και το άγχος και για τους δυο έχει βαρέσει "κόκκινο". Όμως... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η απάντηση Σκουλού - Καγιά για τις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα! (Βίντεο)

...Λίγο πριν βγει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η Σίσσυ και πριν ανέβει στις πίστες ο Θοδωρής, φροντίζουν να περνάνε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους!

Όπως δήλωσε και η Σίσσυ Χρηστίδου μέσω Instastory, πάνω απ' όλα είναι μάνα! Και σαν σωστή μητέρα που λατρεύει τα παιδάκια της, δεν θα μπορούσε να μην πάει στο σχολείο να τα πάρει όταν σχόλασαν.

Δείτε ακόμη: Τρελή ατάκα Ουγγαρέζου σε Σκορδά: "Ααα εσύ έχεις καιρό να..." ( βίντεο)

Βέβαια, επειδή εκτός από μάνα είναι και μια γυναίκα full ερωτευμένη, δεν ξεχνά να φλερτάρει και να πειράζει συνέχεια τον σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος ανταποκρίνεται σε κάθε της πείραγμα!

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Μπλάτνικ: Η μάχη με τον καρκίνο και η συγκινητική ιστορία

Η Σίσσυ, πάντα περιποιημένη, με έντονο κραγιόν, παραδίδει μαθήματα στυλ για το πως μια μανούλα μπορεί να είναι και κούκλα όταν πηγαίνει να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο! Αυτή τη φορά όμως το κραγιόν της ήταν λίγο πιο σκούρο από ότι έπρεπε! Βέβαια, της πάει πολύ, αλλά μην ξεχνάμε πως πάει στο σχολείο!

Δείτε το βίντεο: