"Πήρα τον Αντρέα, αλλά αποδείχτηκε... Μικρούτσικος! Κι εκεί έκοψα"

Τι συνέβη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Ποιος και γιατί αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Η Σάσα Μανέττα για αρκετά χρόνια διατηρούσε στενή φιλία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Διαβάστε παρακάτω...

Η πρώτη κυρία της ΥΕΝΕΔ σε πρόσφατη συνέντευξή της, ανέφερε γιατί έκοψε τις επαφές της με τον πρώην παρουσιαστή και γιατί δεν εκδίδει το νέο μυθιστόρημα της, το οποίο είναι έτοιμο εδώ και τρία χρόνια.

Δείτε ακόμη: Open: Κούκλα και Θεσσαλονικιά! Αυτή η παρουσιάστρια αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου! (βίντεο)

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είχατε στενή φιλία.
«Στο σπίτι μου έφερνε τις φιλενάδες του, έτρωγε κι έπινε. Το διάστημα που μεσουρανούσε στην τηλεόραση είχα την ανάγκη του. Ψυχολογική, όχι οικονομική. Μια κοινή φίλη μας και πρώην σύντροφός του πέθαινε στο νοσοκομείο από καρκίνο. Αφησα τρία μηνύματα στον τηλεφωνητή του να με πάρει. Δεν το έκανε. Στο τέταρτο του είπα: «Πήρα τον Αντρέα, αλλά αποδείχτηκε Μικρούτσικος». Κι εκεί έκοψα».

Δείτε ακόμη: Ρένα Βλαχοπούλου: "Κατέρρευσε από το κλάμα στο καμαρίνι..." - Όσα δεν ξέραμε για την αξέχαστη ηθοποιό!

Το νέο σας μυθιστόρημα είναι έτοιμο για να εκδοθεί αλλά το καθυστερείτε επί τρία χρόνια.
«Δεν ξέρω πού να το εμπιστευτώ. Ο τελευταίος εκδοτικός οίκος που συνεργάστηκα για το τελευταίο βιβλίο είναι πλέον εταιρία-φάντασμα. Όχι μόνο δεν πήρα δεκάρα, αλλά κάποιος τσεπώνει τα χρήματα από τις πωλήσεις. Ηθελα να στείλω εξώδικο, αλλά δεν υπάρχει ίχνος του πουθενά», λέει στην εφημερίδα "Espresso".