"Γιατί εκθέτεις τη ζωή σου, μπορεί αυτός να μην είναι ο άνθρωπός σου…"

Τα σχόλια που ενόχλησαν την Κατερίνα Καινούργιου και ο λόγος που δημοσίευσε φωτογραφία του αγαπημένου της!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη και πλέον δεν το κρύβει. Η ίδια είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Instagram με τον αγαπημένο της Νάσο, μόλις ένα μήνα αφού οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και τα σχόλια, θετικά και αρνητικά, έπεσαν "βροχή".

Τι απαντάει όμως η ίδια λίγο πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Open TV; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπεκατώρου: Δεν πάει ο νους σας πόσο χρονών είναι και τι δεν αφήνει ποτέ τον άντρα της να κάνει! (βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό people και έδωσε τις απαντήσεις της!

Δείτε ακόμη: "Έψαξαν να βρουν την άσχημη πλευρά και την καλή δεν την έψαξαν!" (βίντεο)

Τι σε έκανε να μοιραστείς μια κοινή φωτογραφία με το σύντροφό σου, Νάσο Αναστασόπουλο, τον περασμένο Αύγουστο κι ενώ ήσασταν μόλις ένα μήνα μαζί;

Ξέρεις, όταν ανέβασα τη φωτογραφία υπήρξαν πολλά σχόλια. Κάποιοι μου έγραψαν «Γιατί εκθέτεις τη ζωή σου, μπορεί αυτός να μην είναι ο άνθρωπός σου…». Όμως, δεν μπορώ ούτε θέλω να ζω με αυτή την αγωνία. Περνάω υπέροχα και δεν θέλω να κρύβομαι. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον. Ναι, όταν είσαι ερωτευμένος θέλεις ο άλλος να είναι αυτός με τον οποίο θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας και θα γίνει ο πατέρας των παιδιών σου. Όμως ακόμα κι αν κάτι ανατραπεί, δεν θέλω να απολογούμαι για αυτό. Εγώ τώρα περνώ καλά και γι’ αυτό το μοιράστηκα.

Δείτε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Έσκασε τώρα! Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του; Όλες οι λεπτομέρειες...

Δείτε ακόμη: Νατάσα Καλογρίδη: Απαντάει σε διλήμματα χωρίς φόβο! Πως αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τον Λυκουρέζο;

Αν δεν είχαν κυκλοφορήσει ήδη κάποιες κοινές σας φωτογραφίες σε εβδομαδιαίο περιοδικό θα το έκανες;

Ναι, δεν το έκανα επειδή βγήκαν οι φωτογραφίες μας σε περιοδικό. Ο Νάσος ήδη είχε ανεβάσει φωτογραφίες μας στο δικό του Instagram προφίλ που είναι κλειστό. Δεν ήταν κάτι που τάραξε τις ισορροπίες μεταξύ μας ή έφερε αναστάτωση. Γενικά είναι πολύ κουλ.