'Ελενα Χριστοπούλου: Από το γκαράζ με τους ληστές στο σπίτι με τις καλλονές! Οι σφαίρες και ο τραυματισμός!

Τι συνέβη με την coach του GNTM;

'Ελενα Χριστοπούλου: Από το γκαράζ με τους ληστές στο σπίτι με τις καλλονές! Οι σφαίρες και ο τραυματισμός!

Μοντέλα, έρωτας, δόξα και... σφαίρες!

Η Ελενα Χριστοπούλου τα έχει ζήσει όλα! Η ζωή της γοητευτικής κυρίας, που έκανε την εμφάνισή της στις οθόνες μας μέσα από το «Greece’s Next Top Model» ως coach-μέντορας των παικτριών, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει σενάριο ταινίας με τίτλο «Από το γκαράζ με τους ληστές, στο σπίτι με τις καλλονές!», σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso". Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της που δεν θέλει να τον βλέπει! (βίντεο)

Στην προσωπική της ζωή η coach του «GNTM» υπήρξε παντρεμένη για έξι χρόνια με τον hair stylist Πάνο Καλλίτση, μέχρι πέρυσι που οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Λίγο καιρό προτού χωρίσουν, μάλιστα, έγιναν πρωταγωνιστές ενός επεισοδίου που θα μπορούσε να ήταν σκηνή από ταινία θρίλερ. Στις 30 Ιανουαρίου 2016, το ζευγάρι έζησε τον εφιάλτη στο γκαράζ του σπιτιού του στον Λυκαβηττό.

Εκείνο το σαββατόβραδο οι δυο τους επέστρεφαν από το πολυτελές κομμωτήριό τους στη λεωφόρο Κηφισίας και δεν περίμεναν ποτέ ότι ένας άνδρας θα προλάβαινε να μπει, σχεδόν έρποντας, από την γκαραζόπορτα που έκλεινε πίσω τους.

Δείτε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: Ο παραμυθένιος γάμος, το διαζύγιο και ο νέος έρωτας της coach του GNTM!

Στόχος του ίδιου και ακόμη δύο συνεργών του ήταν να αρπάξουν τις εισπράξεις του μαγαζιού. Δεν τα κατάφεραν όμως και το αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο κομμωτής από τρεις σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, ενώ και η σύζυγός του δέχτηκε μία σφαίρα στο χέρι. Οι δράστες βρέθηκαν και τιμωρήθηκαν, αλλά το σοκ της επίθεσης ήταν τεράστιο. Την επόμενη φορά που νέα τους βγήκαν στη δημοσιότητα αφορούσαν τον χωρισμό τους.