Αυτή είναι η σχέση της πρώην συζύγου του Μιχαλη Μουρούτσου με εκείνον και την Λάουρα Νάργες! (Βίντεο)

Ποια είναι σήμερα η σχέση του πρώην ζευγαριού;

Αυτή είναι η σχέση της πρώην συζύγου του Μιχαλη Μουρούτσου με εκείνον και την Λάουρα Νάργες! (Βίντεο)

Τυπικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του έχει κρατήσει ο Μιχάλης Μουρούτσος. Το πρώην ζευγάρι δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο και όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη της η διαδικασία έχει "παγώσει".

Το μοντέλο είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Πρωινό, όπου και είχε μιλήσει για την σχέση της τόσο με τον πρώην σύζυγο της όσο και με την Λάουρα Νάργες, αλλά και για το παιχνίδι επιβίωσης όπου είχε λάβει μέρος η Λάουρα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σε δύσκολη θέση ο Γιώργος Παπαδάκης!

"Προσπαθώ να γυμνάζομαι, κάνω πιλάτες τρεις φορές την εβδομάδα. Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαστε δύο χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου, είναι μικρότερος, δεν το επιδίωξα, έτυχε, έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο με τον Μιχάλη, δεν θα σου πω τους λόγους, είναι πολύ προσωπικοί, αλλά δεν έχουμε μπει καν σε διαδικασία γαι το διαζύγιο, έχει παγώσει.

Δείτε ακόμη: Λυκουρέζος - Καλογρίδη: Το ζευγάρι της «αποκριάς» ξαναχτυπά στις «Μάγισσες της Σμύρνης»! (Bίντεο)

Είμαστε σε τυπική φάση, όσον αφορά το παιδί, τίποτα άλλο. Έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ακόμη και στο παιδί, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις, γιατί όταν ανοιγόμαστε, υπάρχουν προστριβές ακόμη! Θεωρώ ότι είναι καλά με τη Λάουρα, δεν μου πέφτει λόγος σε αυτό, στο μόνο που μου πέφτει είναι η σχέση μου με το παιδί, από τη στιγμή που είναι χαρούμενο, μένω εκεί!

Ήρθε μια μέρα από το σχολείο, και είπε ότι ένα παιδάκι της είπε ότι η μαμά της συμμετέχει στο Survivor, ήρθε κλαίγοντας και λέγοντας γιατί να μου το πει αυτό, δεν είναι αυτή η μαμά μου, της το πέρασα ότι δεν έγινε και κάτι, και να μη δίνει σημασία, οι φίλες σου ξέρουν ποια είναι η μαμά σου, δεν το έβλεπε το παιχνίδι στο σπίτι μας! Ούτε εγώ, δεν μου άρεσε, η επιβίωση είναι εδώ που ζούμε, και όχι μέσα σε ένα παιχνίδι, δεν μπορώ να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους να μάχονται για μία τυρόπιτα, και μάλιστα να πληρώνονται και για αυτό, δεν ξέρω ούτε καν πόσοι είναι!" κατέληξε το μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Μάγισσες της Σμύρνης: Πλάνα από την καλύτερη παράσταση της χρονιάς!

Αμέσως μετά, ακολούθησε έντονη συζήτηση στο Πρωινό, με τα επιχειρήματα να δίνουν και να παρίνουν: "Τώρα θα έλεγα κι εγώ, τι τη νοιάζει, αφού έχει προχωρήσει τη ζωή της. Αν σε νοιάζει ακόμη και σε ενοχλεί, θεωρητικά θα έπρεπε να λες να είναι καλά! Όσο και να λέμε, δεν είμαστε μέσα, οι γονείς προσπαθούν, αλλά είναι μία δύσκολη κατάσταση, μία μεταβατική κατάσταση, για κάποιους μπορέι να γίνει με πιο εύκολο ή πιο δύσκολο τρόπο, δεν μπορεί να είναι η ιδανική, αλλά για να πάρει κάποιος αυτή την απόφαση, προφανώς έχει πολύ σοβαρούς λόγους!" σχολίασε δηκτικά η Φαίη και ο Θέμης απάντησε:

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Voice,GNTM,Σόι,Τατουάζ, Μενεγάκη,Σκορδά,Καγιά! Όλα τα χθεσινά νούμερα με εκπλήξεις...

"Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να βλέπεις την κοπέλα του πρώην σου στην τηλεόραση!" Αυτό που έγινε με το παιδί στο σχολείο έγινε, επειδή δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους!" ξέσπασε ο Στέφανος και το πάνελ του Πρωινού ξέσπασε: "Δεν ξέριες τι συμβαίνει! Είσια μέσα στο σπίτι τους; Αυτό με το κοριτσάκι δεν μπορείς να το ελέγξεις! Το θέμα είναι πως ο νέος άνθρωπος να είναι σωστός άνθρωπος για να φερθεί σωστά στο παιδί!" κατέληξαν Φαίη και Θέμης.

"Μη μου λέτε ότι θα το βλέπει και θα χειροκροτά!" "Γιατί μωρέ; Η Λάουρα το διέλυσε το ζευγάρι;" αντέτεινε η Σάσα

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: