Κωνσταντίνος Βασάλος: «Η Ευρυδίκη μου σπάει τα νεύρα όταν...»

Η Βαλαβάνη τα ξέρει αυτά;

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Η Ευρυδίκη μου σπάει τα νεύρα όταν...»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάνει πρεμιέρα σήμερα με την εκπομπή Έλα χαμογέλα και μιλά για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα στο Open για τα όνειρα που κάνει για την σύντροφό του Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώ αποκαλύπτει τον εκνευρίζει σε εκείνη.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο πρώτο Survivor το 2017 ζει μαζί περίπου ένα χρόνο. Φουλ in love και οι δύο μοιράζονται την καθημερινότητα με τα καλά και τα κακά της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Παντρεύεται πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας οι...

«Η συμβίωση δεν είναι κάτι που με φοβίζει. Είμαι συντροφικό άτομο και η Ευρυδίκη είναι νοικοκυρά, ξέρει να κρατάει ένα σπίτι. Έχει ένα κακό συνήθειο το οποίο με ενοχλεί πάρα πολύ,στριφογυρίζει μία τούφα από τα μαλλιά της. Από την πλευρά της αυτό που την ενοχλεί είναι ότι είμαι ακατάστατος. Μπαίνω στο σπίτι και πετάω την μπλούζα μου τα παπούτσια μου,» λέει ο παρουσιαστής στην real!

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα: Δηλώσεις φωτιά για τον γάμο! «Θα παντρευόμουν μόνο εάν...»

Όσο για τον γάμο ο Βασάλος αποκαλύπτει πως ακόμη δεν έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 27 Οκτωβρίου;

«Όχι αν είχα κάνει πρόταση γάμου, θα το είχατε μάθει. Προς το παρόν ζούμε αρμονικά σαν ζευγάρι ο γάμος δεν επείγει, εγώ είμαι 28 η Ευρυδίκη είναι 31 δε μας πήραν τα χρόνια, αλλά δεν είμαστε και μωρά παιδιά. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, δε χρειάζεται να πιέζουμε καταστάσεις. Στο πρόσωπο της βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου, η Ευρυδίκη πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Για να είμαστε ένα χρόνο μαζί, το έχω στο μυαλό μου, γιατί είναι κορίτσι συνειδητοποιημένο, ξέρει τι θέλει, δεν αμφιταλαντεύεται ποτέ. Οι γονείς μου την συμπαθούν πάρα πολύ γιατί είναι ένα άτομο πολύ φιλικό και συναισθηματικό».