GNTM: Το νέο χτύπημα της τριάδας, τα κλάματα της Έλενας και η μεγάλη αποχώρηση! (Βίντεο)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το επεισόδιο!

GNTM: Το νέο χτύπημα της τριάδας, τα κλάματα της Έλενας και η μεγάλη αποχώρηση! (Βίντεο)

Η καυτή τριάδα του Next top Model ξαναχτυπά!

Το επεισόδιο βρίσκει τα κορίτσια να προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια της Αγάπης, ωστόσο η "καυτή" τριάδα είχε τον δικό της καημό! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα η Μάγκι, η Εύη και η Μικαέλλα δεν έκρυψαν το παράπονο τους προς την Βίκυ Καγιά και την κριτική επιτροπή, τονίζοντας πως ενθαρρύνουν άλλα κορίτσια που δεν "το έχουν και τόσο" και σε εκείνες δεν λένε πότε μια καλή κουβέντα.

Μάλιστα ανέφεραν πως κάποια κορίτσια τα έχουν βοηθήσει, αλλά τελικά βγαίνουν πάντα κακές!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Λίγο αργότερα η Μικαέλα εξέφρασε τα παράπονα της για ακόμη μια φορά! Οι κοπέλες έπρεπε να διαλέξουν το ταίρι τους για την φωτογράφιση, ωστόσο καμία δεν διάλεξε εκείνη.

Δείτε ακόμη: Καιρός: Με άνοδο της θερμοκρασίας και βροχές η Τρίτη!

Η ίδια ένιωσε άσχημα για αυτό και δεν καταλάβαινε γιατί καμία δεν την διάλεξε...μάλιστα όπως τόνισε " δεν τους έχει κάνει τίποτα, αντιθέτως πάντα τους λέει την αλήθεια"

Και συνέχισε "λέγοντας πως κάποιες κοπέλες νομίζουν πως έχουν έρθει στο νηπιαγωγείο"

Δείτε το απόσπασμα:

Αμέσως μετά, ήρθε η δοκιμασία στην οποία ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα!

Μια μικρή αδιαθεσία ένιωσε η Έλενα, η οποία είχε κοιμηθεί λίγες ώρες, λόγω μιας αδιαθεσίας της οποίας ένιωθε.

Η παίκτρια δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα πριν από την φωτογράφιση. Της έγιναν και λίγες παρατηρήσεις, ωστόσο εξήγησε πως νιώθει μια μικρή αδιαθεσία.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 29 Οκτωβρίου!

Αφού ολοκλήρωσε την φωτογράφιση της, οι παίκτριες έσπευσαν να την αγκαλιάσουν και να την παρηγορήσουν!

Δείτε το απόσπασμα:

Στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου στόλισε μια παίκτρια!

H Ειρήνη έχει ξεχωρίσει από τις πρώτες στιγμές τόσο για την ομορφιά της όσο και για τον νιαζάρικο χαρακτήρα της. Ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν της κάνει καλό, καθώς στην σημερινή φωτογράφιση ήθελε νεύρο.

Με αποτέλεσμα, να φωνάξουν τις υπόλοιπες παίκτριες για να την βοηθήσουν. Η Έλενα Χριστοπούλου δεν άντεξε και πέταξε τα καρφιά της λέγοντας πως "είναι όλο νιαούρισμα και πρέπει να αποκτήσει χαρακτήρα."

Δείτε το απόσπασμα:

Λίγο πριν το τέλος η καυτή τριάδα ξαναχτύπησε και σχολίασε την Άννα Αμαναντίδου. Μετά την φωτογράφιση δεν έχασαν χρόνο να βγάλουν τα φτυάρια τους και πάλι.

Συγκεκριμένα η Μέγκι τόνισε πως η κοπέλα μάλλον είναι τυχερή καθώς δεν έχει τα προσόντα για μοντέλο και απλά στάθηκε τυχερή στην φωτογράφιση με το νερό. Τώρα που άρχισε να "πέφτει" ξεκίνησε την γκρίνια και να βρίσκει διαρκώς λάθη.

Δείτε το απόσπασμα:

Κατά την αποχώρηση δε, συνέβη το απίστευτο!

Η Έλενα όπως μάθαμε και πριν ένιωθε μια μικρή αδιαθεσία. Όταν ήρθε η ώρα της να την κρίνουν, εκείνη δεν ένιωθε πολύ καλά για αυτό ο Δημήτρης Σκουλός της παραχώρησε την θέση του.

Φυσικά η Μέγκι βρήκε την αφορμή της να τα πει και πάλι και είπε πως όλο αυτό ήταν ψεύτικο και το έπαιξε λίγο επειδή φοβόταν μήπως φύγει.

Δείτε το απόσπασμα:

Τελικά αυτή που αποχώρησε είναι η Κατερίνα.

TAGS