Μαρία Καλάβρια: Έκανε το επόμενο βήμα τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Που είναι πλέον η... φωλίτσα τους;

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Δημήτρης Αλεξάνδρου και Μαρία Καλάβρια!

Μαρία Καλάβρια: Έκανε το επόμενο βήμα τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Που είναι πλέον η... φωλίτσα τους;

Κόντρα σε αυτούς που δεν πίστευαν ότι θα κρατήσει αυτή η σχέση πάνε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια, που έχουν γίνει αχώριστοι και έχουν σταματήσει να κρύβονται.

Πάνω στο τσακίρ κέφι, λοιπόν, απαθανατίσαμε το ερωτευμένο ζευγάρι την ώρα που τραγουδούσε ο ένας στον άλλον στο Κέντρο Αθηνών, δείχνοντας πως πλέον δεν δίνουν καμία σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Οι σχέσεις του με τους γονείς της Χριστίνας! Τι λέει ο παρουσιαστής δεξιά και αριστερά για την πεθερά του;

Πέρα βέβαια από τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, είχαν ακόμα ένα ευχάριστο να γιορτάσουν, αφού μόλις τελείωσαν οι εργασίες στο καινούργιο σπίτι στο οποίο και μετακόμισαν, όπως αποκαλύπτουν αποκλειστικά στο youweekly.gr άνθρωποι από το στενό φιλικό τους περιβάλλον.

Δείτε ακόμη: Παντελής Παντελίδης: Ανατροπή στην υπόθεση! Δεν οδηγούσε τελικά ο τραγουδιστής!

"Πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα στην περιοχή της Βουλιαγμένης με θέα στη θάλασσα", συνεχίζουν οι ίδιες πηγές, που αποφεύγουν ωστόσο να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη: Χάρης Γιακουμάτος: Με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά στο πλευρό αιθέριας ύπαρξης!

Το ενδεχόμενο του γάμου ακόμα φαντάζει μακρινό και για τους δύο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η σχέση τους προχωράει με σταθερό ρυθμό, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δηλώνει συνεχώς πόσο θαυμάζει την αγαπημένη του.

Δείτε τις φωτογραφίες: