Γιάννης Μάκρης: Πως σκότωσαν το παλικάρι μπροστά στα μάτια της συζύγου που είναι παίκτρια του My style rocks

Λεπτό προς λεπτό η στιγμή της δολοφονίας!

Γιάννης Μάκρης: Πως σκότωσαν το παλικάρι μπροστά στα μάτια της συζύγου που είναι παίκτρια του My style rocks

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Τζον Μακρής, γνωστός στην αστυνομία του Σίδνεϊ για μια σειρά από παραπτώματα, εντοπίστηκε δολοφονημένος στο σπίτι του στη Βούλα στις νότιες συνοικίες των Αθηνών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 46χρονος έβγαινε από την οικία του επί της οδού Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας κι ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του, τύπου Smart, τη στιγμή που δέχθηκε δύο σφαίρες στο στομάχι και το στήθος. Διαβάστε παρακάτω...

Βρέθηκε νεκρός στο όχημά του με ανοιχτή την πόρτα. Η αστυνομία βρίσκεται σε αναζήτηση τριών ενόπλων. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο τρόπος της δολοφονίας δείχνει πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών και μέρος μιας διαμάχης που συνεχίζει να διαδραματίζεται στα νότια προάστια της πόλης.

Δείτε ακόμη: Βικτώρια Καρύδα - Γιάννης Μακρής: Γιατί τον δολοφόνησαν άνανδρα.... Ο γάμος η χλιδή, τα ναρκωτικά!

Ο Μακρής μοίραζε το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας την τελευταία δεκαετία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό επέλεξε να παραμείνει στην Αθήνα. Ήταν παντρεμένος με το μοντέλο και κριτή του γνωστού ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” Βικτώρια Καρυδά, με την οποία είχε και δύο παιδιά τα οποία βρισκόντουσαν εντός της οικίας τη στιγμή της δολοφονίας. Ο πατέρας του Μακρή, ο 82χρονος Στέλιος, ήταν ο πρώτος που έφθασε στον τόπο του εγκλήματος, θέλοντας να μάθει για την κατάσταση της υγείας του γιου του,αναφέρει το neoskosmos.com.

Η οικογένεια Μακρή είχε βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπη με τον νόμο, καθώς το 2011 ο Στέλιος Μακρής, πρώην τραγουδιστής στο Σίδνεϊ, είχε συλληφθεί αφού οι αρχές εντόπισαν 50 κιλά μεθαμφεταμίνης στην κατοχή του, αν και οι κατηγορίες εναντίον του ανατράπηκαν όταν ο έτερος γιος του, Άλεξ, παραδέχθηκε πως ο ίδιος είχε παρακινήσει τον πατέρα του να μεταφέρει τα ναρκωτικά, θεωρώντας ότι δεν θα κινούσαν υποψίες.

Δείτε ακόμη: The Voice: Η παίκτρια που άφησε κάγκελο τους κριτές και εκείνη που... δεν ήξεραν τι γλώσσα τραγουδάει! (Βίντεο)

Και ο ίδιος ο Τζον Μακρής όμως είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Σϊδνεϊ ήταν ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κέντρου στην οδό Oxford μαζί με τον Τζον Ιμπραήμ της γνωστής οικογενείας.

Οι δρόμοι τους χώρισαν έπειτα από έντονη διαφωνία κάποια στιγμή το 2007. Δυο χρόνια αργότερα, ο Μακρής βρέθηκε κατηγορούμενος για τον σοβαρό τραυματισμό του αδερφού του Ιμπραχίμ, Φάντι. Στη συνέχεια ο Φάντι και ο Μάικλ Ιμπραήμ φαίνεται πως σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Μακρή ως αντίποινα για την απόπειρα εναντίον του Φάντι, αλλά αθωώθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 01 Νοεμβρίου;

Από το 2013 έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Μακρή, αφού βρέθηκε να οδηγεί χωρίς άδεια ενώ στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε προκειμένου να του απαγγελθεί η ποινή του. Το δίπλωμά του ακυρώθηκε μέχρι το Σεπτέμβριο του 2018. Όσο βρισκόταν στην Αθήνα, ο Μακρής διατηρούσε εταιρεία υπηρεσιών προσωπικής ασφάλειας υπό το όνομα “My Services”.