Μέγκι Ντρίο: «Υπάρχουν στιγμές που η μία θέλει να...» - Οι αποκαλύψεις για το GNTM!

Όλα όσα είπε για τις υπόλοιπες παίκτριες!

Μέγκι Ντρίο: «Υπάρχουν στιγμές που η μία θέλει να...» - Οι αποκαλύψεις για το GNTM!

Στην εκπομπή «Φωλιά των κου κου» μίλησε η Μέγκι Ντρίο.

Η μια από τις 3 κοπέλες της «τριάδας της φωτιάς» αναφέρθηκε στον παιχνίδι αλλά και για τα όσα ακο΄τγονται για την παρέα της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το τερμάτισαν οι αδερφές Καρντάσιαν! Ντύθηκαν αγγελάκια της Victoria's Secret για το Halloween!

«Είναι δύσκολο να συνυπάρχουμε τόσα κορίτσια σε ένα σπίτι, δεν ταιριάζουμε όλες με όλες. Είμαι μία κοπέλα που δεν πολυμιλάει με το υπόλοιπο γκρουπ, έχω δέσει πάρα πολύ με δύο κορίτσια, με τη Μικαέλα και την Εύη αλλά δεν χρειάζομαι και πάρα πολλά άτομα γύρω μου χρειάζομαι λίγους και καλούς» δήλωσε το μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπεκατώρου: Τα καυτά - παθιασμένα φιλιά σε νυχτερινό κέντρο με τον σύζυγο της!

Ενώ συνέχισε: «Είναι θέμα χαρακτήρα εμείς είμαστε πολύ δυναμικές προσωπικότητες εγώ προσωπικά δεν μπορώ να συμβιβαστώ , πολλά πράγματα που τα θεωρώ περίεργα και που δεν μου αρέσουν θα τα κρίνω κατευθείαν χωρίς να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου οπότε πιστεύω πως αυτό είναι ένα κοινό θέμα που αντιπροσωπεύει κι εμένα και την Εύη και τη Μικαέλα, είμαστε λίγο παρόμοιες σε αυτό το κομμάτι και παρεξηγούμαστε πάρα πολύ εύκολα».

Δείτε ακόμη: Παίκτρια του «My style rocks» για Σπυροπούλου: «Η Κωνσταντίνα ως παρουσιάστρια θέλει δουλίτσα»!

Δεν δίστασε να αναφερθεί και στον ανταγωνισμό που υπάρχει: «Γενικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και μην ξεχνάτε πως υπάρχει πάρα πολύς ανταγωνισμός σε αυτόν το χώρο, υπάρχουν στιγμές που η μία θέλει να φάει την άλλη, όχι μεταξύ μας στην παρέα μας, αλλά με τα άλλα τα κορίτσια»

TAGS