"Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι με το ζόρι.... παρουσιάστρια!"

Ποια δημοσιογράφος "καρφώνει" την παρουσιάστρια;

Η Νάνσυ Νικολαΐδου έχει κοφτερή... γλώσσα και δεν μασάει τα λόγια της!

Η δημοσιογράφος κριτικός παραχώρησε συνέντευξη στο youweekly.gr και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Διαβάστε παρακάτω....

Πως της φαίνεται στον ρόλο τη παρουσιάστριας στο My Style Rocks; Τι πιστεύει για την Queen D;

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2 Gala: Η αποψινή εμφάνιση - έκπληξη που θα τους κάνει... άνω κάτω!

Ποια παρουσιάστρια είδες και έκανες ουάου;

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Όταν την είδα φέτος στο «My Style Rocks» αναφώνησα: «Ουάου πόσο κακή είναι»! Είναι με το… ζόρι παρουσιάστρια. Αυτό νομίζω πως τα λέει όλα.

Δείτε ακόμη: Βικτώρια Καρύδα: Αυτός είναι ο άνθρωπος που την ενημέρωσε για το θάνατο του συζύγου της! «Έφυγε με λυγμούς...»

Μα ήρθε για να μείνει...

Εκείνη έχει σκοπό να μείνει, οι άλλοι έχουν σκοπό να την κρατήσουν; Θεωρώ πως πολλές δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες δεν υπάρχουν για εκείνη, γιατί της δόθηκε μια συγκεκριμένη δεύτερη ευκαιρία στη μετά τον ALPHA εποχή της. Άμα δεν υπήρχε κι αυτή, δεν ξέρω αν θα ήταν φέτος στον «αέρα». Μετά την παντοκρατορία της στον ALPHA, το πουλέν του καναλιού, το παιδί που αγαπούσαν πολύ, ήταν να πάει στο «DWTS», δεν πήγε και η πρόταση από τον ΣΚΑΪ ήταν πολύ συγκεκριμένη.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη - Ματέο: Το αφροδισιακό και ρομαντικό γεύμα για δυο σε γνωστό μαγαζί του κέντρου!

«Θα χύσεις αίμα, δάκρυα και ιδρώτα στο “Survivor” για να πάρεις μια εκπομπή» τής είπαν, και την πήραν. Είναι συγκλονιστικά κακή στο «My Style Rocks», δεν το έχει καθόλου, εάν τη συγκρίνεις με την Ευαγγελία Αραβανή η σύγκρουση είναι μετωπική, μένεις στον τόπο.

Όχι ότι η Αραβανή είναι ο γκουρού της παρουσίασης, απλά είναι πιο κλασάτη, έμαθε να μιλάει σωστά, επικοινωνεί με το τι γίνεται γύρω της στο πλατό. Έρχεται η Κωνσταντίνα και δεν μπορεί να περπατήσει σε αυτήν τη ρημαδοπασαρέλα. Ανάβει η κάμερα και παθαίνει πανικό. Η επικοινωνία της με την επιτροπή; Αδύνατη. Τι να πω, ο αρχισυντάκτης της είναι ήρωας.