Βικτώρια Καρύδα: Οι τραγικές στιγμές από την πασαρέλα μέχρι να αντικρίσει τη σορό του δολοφονημένου άντρα της! (βίντεο)

Οι τραγικές στιγμές της Βικτώρια Καρύδα....

Βικτώρια Καρύδα: Οι τραγικές στιγμές από την πασαρέλα μέχρι να αντικρίσει τη σορό του δολοφονημένου άντρα της! (βίντεο)

Αποκάλυψη και από την Σάσα Σταμάτη για την Βικτώρια Καρύδα.

Η όμορφη Βικτώρια βρισκόταν σε έκθεση μόδας όταν άνανδροι δολοφονούσαν τον σύζυγο της έξω από το σπίτι τους στην Βούλα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Λιάγκας: Για πρώτη φορά όλη η αλήθεια για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Σκορδά!

Η δημοσιογράφος, η οποία βρισκόταν ως καλεσμένη, στο ίδιο fashion show, έζησε και έμαθε τις τραγικές στιγμές που βίωση η Βικτώρια Καρύδα.

Δείτε ακόμη: Βασίλειος Κωστέτσος: Η μάχη με τον καρκίνο! Η αποκάλυψη που "πάγωσε" τους πάντες! (βίντεο)

Χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη είπε στην κάμερα του Ooh La La! "Δεν το έμαθε από τον Προκόπη που είναι ο μακιγιέζ της. O Προκόπης ήταν έξω από την πασαρέλα και είχε στα χέρια του τα πράγματα της Βικτώρια και ειδικά το κινητό της. Ο Προκόπης ανησύχησε επειδή το κινητό της Βικτώριας χτυπούσε συνέχεια και απάντησε. Το σήκωσε και ήταν η κολλητή της Βικτώριας, η Όλγα όπου του είπε τι έχει συμβεί. Έπαθε πανικό. Προσπάθησε να μπει στα backstage ώστε να ειδοποιήσει την Βικτώρια.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μακρής: Παρακολουθούσαν και το κινητό της Καρύδα οι δράστες; Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του επιχειρηματία! (βίντεο)

Δεν τον άφησαν και αρμόδιοι και διαπληκτίστηκε μαζί τους. Εντέλει αφού τους είπε τι έχει γίνει τον άφησαν. Πήγε στην Βικτώρια, της είπε ότι κάτι έχει γίνει, εκείνη ανησύχησε και ρώτησε αμέσως αν είναι καλά τα παιδιά. Της είπαν ότι είναι καλά. Η κολλητή της Βικτώριας, η Όλγα, πήγε και τους πήρε και τους πήγε στα πεθερικά της Βικτώρια στην Γλυφάδα όπου της είπαν τι έχει συμβεί... Μετά έφυγαν όλοι μαζί και πήγαν στη Βούλα όπου αντίκρισε τα αίματα...."

Δείτε το βίντεο στο απόσπασμα που ακολουθεί: