Χαμός στο Πρωινό! Το καρφί του Μουτσινά στον ΑΝΤ1 και η απάντηση της Σκορδά!

Βόμβα μεγατόνων!

Χαμός στο Πρωινό! Το καρφί του Μουτσινά στον ΑΝΤ1 και η απάντηση της Σκορδά!

Ο Νίκος Μουτσινάς με το γνωστό του χιούμορ πέταξε τα βέλη του στον ΑΝΤ1 για το Sunday Live και στο Πρωινό δεν τον άφησαν αστόλιστο!


Συγκεκριμένα ο Νίκος τόνισε: «Νομίζω ότι δεν μου εμπιστεύονται πια βραδινές ζώνες, καλησπέρα ΑΝΤ1! Πότε μπλεκόταν κάποια στα πόδια μου; Ο ΑΝΤ1 μουγκός σε όλο αυτό. Θα μιλήσεις για πρόσωπο του σταθμού; Αλήθεια; Με την Ζέτα ήμασταν μαζί και πριν κάνουμε αυτή την τεράστια επιτυχία που δεν την άντεξε το ελληνικό κοινό και ο ΑΝΤ1. Δεν ήταν ο ΑΝτ1 έτοιμος γι’ αυτό». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Σφαγή με GNTM, The Voice, Τατουάζ,Φριτέζα! Ποιο πρόγραμμα βγήκε νικητής;

Το όλο θέμα δεν άφησε ασχολίαστο και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου η οποία είπε: «Ήταν πάρα πολύ ωραίοι. Ήταν ανέτοιμο το κανάλι να το στηρίξει αυτό… ήταν κακή στιγμή».

Στο Πρωινό, μετά την προβολή του θέματος όλο το πάνελ έσπευσε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Νίκος: «Όταν είμαστε σε ένα κανάλι, δεν το βρίζουμε. Την επόμενη χρονιά λέμε τα παράπονά μας. Ο Νίκος τώρα εκεί που είναι, ό,τι παράπονο έχει με το κανάλι του δεν θα το πει ούτε θα βρίσει τις άλλες εκπομπές», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε ακόμη: GNTM: "Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που η τριάδα της φωτιάς ανήκει στο γυναικείο φύλλο!" (βίντεο)

Ο Άρης Καβατζίκης έκανε κι αυτός την παρέμβαση του και ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο ίδιος ο Νίκος και η ίδια η Ζέτα δεν ήταν έτοιμοι να αναλάβουν την παρουσίαση ενός τόσο μεγάλου πρότζεκτ, γιατί ίσως δεν ένιωθαν έτοιμοι για να βγει αυτό το πρότζεκτ», από την άλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν λακωνική και είπε: «Ήταν όλο λάθος αυτό. Το λέω και παίρνω την ευθύνη».