Πέτρος Πολυχρονίδης: Για πρώτη φορά! Η εξομολόγηση του παρουσιαστή για τις μεγάλες φτώχειες που έχει περάσει...

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής στο Youweekly.gr;

Πέτρος Πολυχρονίδης: Για πρώτη φορά! Η εξομολόγηση του παρουσιαστή για τις μεγάλες φτώχειες που έχει περάσει...

Ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή... Ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχτηκε τη νέα παρτενέρ του στον "Τροχό της Τύχης" Ιωσηφίνα Τζουγανάκη και η συνεργασία τους είναι άψογη!

Το πιο επιτυχημένο οικογενειακό παιχνίδι του STAR συνεχίζεται για 5η σεζόν αφού το κοινό του έχει δείξει την προτίμηση του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θεοφανία Παπαθωμά: Τι αποκάλυψε για το botox και τις πλαστικές επεμβάσεις;

Εκείνος πρώην αθλητικός ρεπόρτερ και συντάκτης, εκείνη αντί για το «GNTM» βρέθηκε να γυρνάει τον τροχό... Η πανύψηλη μελαχρινή Κρητικοπούλα ήρθε για να μείνει και δεν έχει σκοπό καθώς φαίνεται να σταματήσει σε ένα τηλεπαιχνίδι, έχει βάλει τον πήχυ ψηλά...

Δείτε ακόμη: Ανοίγουν σαμπάνιες στον Alpha! Ποιο πρόγραμμα σάρωσε σε τηλεθέαση;

Όσο για τον Πέτρο Πολυχρονίδη; Είναι τόσο χειμαρρώδης που τίποτα και κανένας δεν τον σταματά... Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε στο youweekly.gr και αποκάλυψε αν έχει περάσει φτώχειες!

Δείτε ακόμη: Χαμός στο Πρωινό! Το καρφί του Μουτσινά στον ΑΝΤ1 και η απάντηση της Σκορδά!

"Μέτραγα τις μέρες μέχρι να πάει 30 και 31 του μήνα, κοιτούσα το ρολόι πότε θα μπουν τα λεφτά για να πάω στο ΑΤΜ να σηκώσω τον μισθό μου. Γι’ αυτό και τώρα εκτιμώ περισσότερο τα χρήματά μου, τα βάζω στην άκρη και δεν τα ξοδεύω αλόγιστα..." λέει ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο Youweekly.gr!