Βόμβα στην ελληνική showbiz! Το νέο hot ζευγάρι που ετοιμάζεται για γάμο!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Βόμβα στην ελληνική showbiz! Το νέο hot ζευγάρι που ετοιμάζεται για γάμο!

Η σχέση του Δημήτρη Μακρυνιώτη με τη Βάσω Μαζωνάκη πάει από το καλό στο καλύτερο!

Ο αγαπημένος ζαχαροπλάστης που εμφανίζεται στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά εξομολογήθηκε στη Realnews ότι μόλις συγκατοίκησε με τη Βασούλα του όπως συνηθίζει να την αποκαλεί! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Συγκινεί γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Έκανα γκράφιτι στην πολυκατοικία του συντρόφου μου και του έγραψα «συγγνώμη»!


«Εχουμε μετακομίσει τώρα στη Βουλιαγμένη, μένουμε μαζί, περνάμε τέλεια. Είναι πολύ πραγματικό αυτό που ζούμε. Είναι πάρα πολύ ωραία. Είναι πολύ ουσιαστικό, δεν το πουλάμε, προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, δεν μας ενδιαφέρει να δειχνόμαστε», λέει ο ίδιος!


«Είμαστε σχεδόν δύο χρόνια μαζί, αλλά κανείς δεν γνώριζε κάτι. Τώρα βγήκαν κάποιες φωτογραφίες ξανά, μετά από έξι-επτά μήνες. Δεν μας ενδιαφέρει να δείχνουμε την προσωπική μας ζωή γιατί έχουμε τις δουλειές μας, τρέχουμε…».

Δείτε ακόμη: H κίνηση ματ του ΣΚΑΙ! Έκλεισε κορυφαίο Έλληνα παρουσιαστή!


Και μπορεί σύμφωνα με το περιβάλλον τους ο γάμος να είναι πολύ κοντά,η γυναίκα, ωστόσο, που έχει κλέψει για πάντα την καρδιά του Δημήτρη Μακρυνιώτη είναι η κόρη του από τον πρώτο του γάμο.

Η 4χρονη Μιχαέλα είναι η μεγάλη του αγάπη και αδυναμία και φροντίζει να βρίσκει πάντα ελεύθερο χρόνο για να περνά μαζί της δημιουργικές στιγμές.