Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο! Το παιδί που δεν έρχεται και το μεγάλο αγκάθι!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Τι πραγματικά συμβαίνει με τη τραγουδίστρια;

Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο! Το παιδί που δεν έρχεται και το μεγάλο αγκάθι!

Κυριολεκτικά σεισμός έχει προκληθεί από τις χθεσινές δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου!


Οι φήμες ξεκίνησαν να οργιάζουν από το καλοκαίρι για το διαζύγιο της και εκείνη πήρε τη κατάσταση στα χέρια της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δικαστικός πόλεμος για τον Αντώνη Ρέμο! Τι συνέβη;


Ακολουθεί απόσπασμα από συνέντευξή της:
Πάμε σε ένα άλλο κεφάλαιο. Υπήρξε νέο... κύμα δημοσιευμάτων που σε ήθελε να χωρίζεις με τον Ανδρέα (σ.σ.: τον σύζυγό της Α. Καψάλη).

Οπως σου είπα, δεν διαβάζω τίποτα και έχω απαγορεύσει και στους συνεργάτες και στους φίλους μου να μου μεταφέρουν καυστικά σχόλια ή τέτοιες ψευδείς ειδήσεις.

Αρα είναι... ράδιο αρβύλα ο χωρισμός σας;

Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και επαγγελματικά και προσωπικά. Περνάω δημιουργικά και όμορφα και δεν μπορώ να καταλάβω πώς βλέπουν άλλοτε... σύννεφα στον γάμο μου κι άλλοτε... χωρισμό! Ειλικρινά, δεν χωρίσαμε ποτέ με τον Ανδρέα και ας μας χωρίζουν κάθε τόσο. Είμαστε πολύ καλά και ας τρέχουμε και οι δύο πολύ με τις δουλειές μας. Λαχταράμε ο ένας τον άλλο όταν... χωρίζουμε λόγω δουλειάς, αλλά πέφτουμε με μεγαλύτερη ορμή ο ένας στην αγκαλιά του άλλου όταν ξαναβρισκόμαστε.

Δείτε ακόμη: Χαμός με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Οι απίστευτες δηλώσεις για την Ιωάννα Μπέλλα! (Βίντεο)

Τι αγαπάς πιο πολύ σε εκείνον, Ελενα;

Είναι τόσα πολλά. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον αγαπώ. Είναι ο άνθρωπός μου!

Η κρίση στο γάμο της και η αλήθεια για το παιδί που δεν έρχεται
Η τραγουδίστρια σύμφωνα με τις φήμες είχε έρθει σε μεγάλη απόσταση με τον σύζυγο της Ανδρέα Καψάλη και μάλιστα πήγε διακοπές μόνη της!


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Έλενα βρέθηκε στα Τρίκαλα μόνη και μελαγχολική. Αρκετοί έσπευσαν να τις μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της και εκείνη φυσικά δεν το αρνήθηκε. Ωστόσο, σε όσους τη ρώτησαν πού είναι ο Ανδρέας Καψάλης δεν απάντησε.


Εμείς στο Youweekly.gr σας είχαμε ενημερώσει τότε για το περιστατικό (Δείτε εδώ το σχετικό θέμα). Και πάμε τώρα στο κεφάλαιο παιδί...

Δείτε ακόμη: GNTM: Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Τσακωμοί και σπόντες από την τριάδα φωτιά! (Βίντεο)


Δεν είναι λίγες οι φορές που η Έλενα έχει δηλώσει δημόσια το ότι θέλει να αποκτήσει ένα παιδί. Το παιδάκι δεν έρχεται και ο Ανδρέας δείχνει κατανόηση, όμως αυτό έχει φέρει την απόσταση μεταξύ τους. Επιπλέον η δουλειά της Έλενας είναι τέτοια που τα ωράρια της είναι τελείως διαφορετικά από εκείνα του Ανδρέα. Το ζευγάρι πέρασε κρίση, ναι αλλά ο Ανδρέας τη λατρεύει και τη στηρίζει! Αυτός είναι έρωτας...