Μικρή Μελίνα: Χαμογελούν ξανά οι γονείς της μετά την τραγωδία... Δείτε το γιατί....

Μια τραγωδία που καθήλωσε το Πανελλήνιο!

Μικρή Μελίνα: Χαμογελούν ξανά οι γονείς της μετά την τραγωδία... Δείτε το γιατί....

Με λίγο πιο ξαλαφρωμένη την καρδιά του και το χαμόγελο να έχει επιστρέψει στο πρόσωπό του, είναι πλέον ο πατέρας της μικρής Μελίνας, η οποία «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή μετά από μια επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια. Ο λόγος; Ένα νέο μωρό, ένα κοριτσάκι που ήρθε να φωτίσει τη ζωή τους μετά από το σκοτάδι που σκόρπισε ο θάνατος της Μελίνας.

«Ο ερχομός της μικρής δεν απάλυνε τον πόνο μου για τον χαμό της Μελίνας. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό, μου κατέστρεψαν τη ζωή. Είναι ένα βάλσαμο, αλλά όχι ο πόνος μου δεν απαλύνεται. Βλέπω και τη δίδυμη αδελφή της Μελίνας και τη μικρή να μεγαλώνουν, να ζουν σημαντικές στιγμές, όπως η πρώτη μέρα στο σχολείο και σκέφτομαι πάντα γιατί να μην είναι εδώ και η Μελίνα», είπε ο Μάνος Παρασκάκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Διαβάστε παρακάτω...

Την Κυριακή μάλιστα έτρεξε στον κλασικό Μαραθώνιο με τη φωτογραφία της Μελίνας του στην μπλούζα του και τον αριθμό 99 στο μπράτσο του, για τους 99 νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Δείτε ακόμη: Συναγερμός από την EΛ.ΑΣ.! Είδηση που σας αφορά όλους!

Γι’ αυτούς έτρεξε στον Μαραθώνιο και τον χειροκρότησαν όλοι οι κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί στο ύψος της Κυανής Ακτής, δίνοντάς του κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσει.

Όπως είπε, η εικόνα των καμένων και η δύναμη που έδειξαν οι κάτοικοι που έχασαν ανθρώπους και περιουσίες στο Μάτι τον συγκίνησαν βαθιά και μάλιστα όπως αποκάλυψε κάποια στιγμή «έσπασε» και ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε ακόμη: Τροχαίο σοκ στον Έβρο! «Έσβησε» 5χρονος στην άσφαλτο!

Το δράμα που έζησαν και συνεχίσουν να ζουν τον συγκίνησε όμως όπως η δική του απώλεια δεν σταμάτησε τη ζωή του, έτσι και για τους κατοίκους στου Ματιού σιγά σιγά η ζωή θα επανέλθει στους παλιούς ρυθμούς.



Δείτε ακόμα: Κατσίφας: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της μητέρας του! Τα προφητικά του λόγια πριν πεθάνει! «Μου έβαλε το σταυρό το λαιμό...»

Η μικρή Μελίνα «έφυγε» από τη ζωή στις 29 Δεκεμβρίου 2015 μετά από επέμβαση ρουτίνας για να αφαιρέσει κρεατάκια. Μετά την επέμβαση το μικρό κορίτσι εμφάνισε βρογχοσπασμό και μετά από λίγο εξέπνευσε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Υπεύθυνη για τον θάνατό της θεωρήθηκε η αναισθησιολόγος που βρισκόταν στο χειρουργείο, η οποία είναι ξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Πηγή: athensmagazine.gr