Κατερίνα Γκαγκάκη: "Θα θυμώνεις τόσο που θα βλέπεις μόνο κόκκινο μπροστά, που θα απεχθάνεσαι αυτούς που δεν σου έδωσαν δικαίωμα..."

Μήνυμα όλο νόημα της Κατερίνας Γκαγκάκη! Σε ποιον τον στέλνει;

Κατερίνα Γκαγκάκη:

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media Και φροντίζει να "ανεβάζει" σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες της και να τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μια ανάρτηση όμως ξάφνιασε τους followers της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: "Σουρεάλ όλο αυτό!" - Αυτή είναι η παίκτρια που δεν την αντέχει η Σπυροπούλου! (βίντεο)

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μέσω της ανάρτησης της έστελνε ένα μήνυμα! Σε ποιον όμως;

Στον εαυτό της και για συγκεκριμένα στον νεαρότερο εαυτό της!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέβασε μια φωτογραφία με μια φιγούρα που φοράει καπέλο σε μαύρο φόντο και έγραψε στην λεζάντα: "Advice to my younger self #39 : Δεν πειράζει που θα υπάρχουν μέρες που δε θα αντέχεις ούτε εσύ τον εαυτό σου. Μέρες που θα κερδίζει η ανυπόστατη ανασφάλειά σου, η άκρατη αγωνία σου, ο συνήθως καλά συγκρατημένος παραλογισμός σου.

Δείτε ακόμη: Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποιο είναι το αγχολυτικό του Τσολιά της Ελληνοφρένειας!

Που θα θυμώνεις τόσο που θα βλέπεις μόνο κόκκινο μπροστά, που θα απεχθάνεσαι αυτούς που δεν σου έδωσαν δικαίωμα, που θα περιφρονείς τους ήσυχους, τους συνειδητοποιημένους. Τους για σένα δεδομένους. Τους χωρίς περίσσιους εντυπωσιασμούς και φανφάρες. Που θ ακυρώνεις αυτούς που θά πρεπε να μετράς καλά, να τους ζυγίζεις με προσοχή. Γιατί αντιστάθηκαν στον κακομαθημένο σου εαυτό. Δε μαγεύτηκαν.
Δεν πειράζει που θα σε αδικείς, με άγρια ξεσπάσματα, σκληρές ειρωνίες και προσβολές, ειδικά σ αυτούς που δεν το προκάλεσαν. Που θα υποκύπτεις στην τεμπελιά σου, θα κρύβεσαι πίσω από συναισθηματική ψυχρότητα, θα επιδιώκεις ακόμα και να βλάψεις, να πληγώσεις, να ακυρώσεις. Δεν πειράζει που θα κάνεις εικόνα την τιμωρία. Που θα αισθανθείς ηδονή στη σκέψη μιας εκδίκησης.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Κατσίφας: Πανικός από τις δηλώσεις ηθοποιού! - "Χρέος της αστυνομίας να τον σταματήσει..."


Θα υπάρξουν μέρες που δε θα σ αναγνωρίζεις. Θα σε σαρρώνει η σκοτεινή σου πλευρά.
Μην τις φοβάσαι. Να θυμάσαι όμως να γυρίζεις πίσω σ αυτά που έκανες, είπες, και ευχήθηκες, όταν πια θα επανέρχεσαι. Να επανορθώνεις. Να ταπεινώνεσαι."

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Advice to my younger self #39 : Δεν πειράζει που θα υπάρχουν μέρες που δε θα αντέχεις ούτε εσύ τον εαυτό σου. Μέρες που θα κερδίζει η ανυπόστατη ανασφάλειά σου, η άκρατη αγωνία σου, ο συνήθως καλά συγκρατημένος παραλογισμός σου. Που θα θυμώνεις τόσο που θα βλέπεις μόνο κόκκινο μπροστά, που θα απεχθάνεσαι αυτούς που δεν σου έδωσαν δικαίωμα, που θα περιφρονείς τους ήσυχους, τους συνειδητοποιημένους. Τους για σένα δεδομένους. Τους χωρίς περίσσιους εντυπωσιασμούς και φανφάρες. Που θ ακυρώνεις αυτούς που θά πρεπε να μετράς καλά, να τους ζυγίζεις με προσοχή. Γιατί αντιστάθηκαν στον κακομαθημένο σου εαυτό. Δε μαγεύτηκαν. Δεν πειράζει που θα σε αδικείς, με άγρια ξεσπάσματα, σκληρές ειρωνίες και προσβολές, ειδικά σ αυτούς που δεν το προκάλεσαν. Που θα υποκύπτεις στην τεμπελιά σου, θα κρύβεσαι πίσω από συναισθηματική ψυχρότητα, θα επιδιώκεις ακόμα και να βλάψεις, να πληγώσεις, να ακυρώσεις. Δεν πειράζει που θα κάνεις εικόνα την τιμωρία. Που θα αισθανθείς ηδονή στη σκέψη μιας εκδίκησης. Θα υπάρξουν μέρες που δε θα σ αναγνωρίζεις. Θα σε σαρρώνει η σκοτεινή σου πλευρά. Μην τις φοβάσαι. Να θυμάσαι όμως να γυρίζεις πίσω σ αυτά που έκανες, είπες, και ευχήθηκες, όταν πια θα επανέρχεσαι. Να επανορθώνεις. Να ταπεινώνεσαι. #advicetomyyoungerself #advicetoayoungerme #advice #advices #selfadvice #instathought #discussions #psychology #mindset #mindful #katonthemoon #kappaworld #kappagamma #wishiknewthenwhatiknownow #ificouldturnbacktime #fears

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gagaki (@gagakia) στις