Κωνσταντίνος Κατσίφας: Πανικός από τις δηλώσεις ηθοποιού! - "Χρέος της αστυνομίας να τον σταματήσει..."

Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός;

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Πανικός από τις δηλώσεις ηθοποιού! -

Πανικός έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του ηθοποιού Λαέρτη Βασιλείου σχετικά με το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως οι αρχές λειτούργησαν σωστά και μάλιστα τις δηλώσεις αυτές τις έκανε την ημέρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Έγινε μοντέλο για χάρη ενός θαυμαστή της!

Ο Λαέρτης Βασιλείου (Laerti Vasili), ο πατέρας του οποίου είναι Αλβανός και η μητέρα του Ελληνίδα, συμμετείχε σε εκπομπή με θέμα "Είναι Ελληνικό έδαφος οι Βουλιαράτες;" και μεταξύ άλλων ανέφερε: "Αυτοί που ήρθαν ήθελαν να προκαλέσουν δικούς μας αστυνομικούς για να χυθεί κι άλλο αίμα" ενώ συνέχισε: "Το ερώτημα είναι τι ρόλο θα συνεχίσει να παίζει η μειονότητα από εδώ και πέρα κι αν θα βγει κανείς από τη μειονότητα να καταδικάσει την πράξη του Κωνσταντίνου".

Δείτε ακόμη: Βικτώρια Καρύδα: Η μεγάλη απόφαση για την τεράστια αλλαγή στη ζωή της μετά τον θάνατο του "βασιλιά" της, Γιάννη!

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του είπε: "Σήμερα το αλβανικό κράτος είναι νικητής. Κέρδισε απέναντι στην προβοκάτσια" ενώ τόνισε πως οι ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας "ενήργησαν γρήγορα και δεν είχαμε άλλα θύματα".

Δείτε ακόμη: "Δεν μου άρεσε η Αθηνά Οικονομάκου! Ήταν μια άλλη γυναίκα τότε..."

Σήμερα ο Λαέρτης Βασιλείου, παρενέβη τηλεφωνία στην εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου και απάντησε στα όσα σχόλια δέχθηκε μετά τις δηλώσεις του: "Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου εάν ένας πολίτης κουβαλάει ένα καλάσνικοφ χωρίς να προκληθεί και αρχίσει να πυροβολεί είναι χρέος της αστυνομίας να τον παρεμποδίσει, να τον συλλάβει. Είναι χρέος της αστυνομίας να τον σταματήσει. Όσον αφορά γιατί τον σκότωσαν ξέρω ότι έγινε έκκληση να παραδώσει τα όπλα του και να παραδοθεί. Η έκκληση αυτή απαντήθηκε με πυρά και οι άνθρωποι απάντησαν με πυρά». «Δεν θα μπορούσα να δώσω συγχαρητήρια για την αφαίρεση ανθρώπινης ζωής" τόνισε και ανέφερε πως τα λόγια του παραποιήθηκαν στην μετάφραση.