Βικτώρια Καρύδα: Η μεγάλη απόφαση για την τεράστια αλλαγή στη ζωή της μετά τον θάνατο του "βασιλιά" της, Γιάννη!

Τι αποφάσισε η Βικτώρια Καρύδα;

Βικτώρια Καρύδα: Η μεγάλη απόφαση για την τεράστια αλλαγή στη ζωή της μετά τον θάνατο του

Ο πόνος είναι αβάσταχτος για την Βικτώρια Καρύδα.

Το εντυπωσιακό πανύψηλο μοντέλο αναγκάστηκε να αποχαιρετίσει τον άνδρα της το Σάββατο, τον "βασιλιά" της όπως τον αποκαλούσε, αφού άγνωστος τον "γάζωσε" έξω από το σπίτι τους στη Βούλα πριν από δυο εβδομάδες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Δεν μου άρεσε η Αθηνά Οικονομάκου! Ήταν μια άλλη γυναίκα τότε..."

Η Βικτώρια Καρύδα, ταξίδεψε μέχρι το Σίδνευ της Αυστραλίας για να συνοδεύσει τον πατέρα των παιδιών της στην τελευταία του κατοικία.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks 2, κατέρρευσε στην κηδεία του ανθρώπου που λάτρευε και παντρεύτηκε. Η φιγούρα της δεν θύμιζε σε τίποτα το εντυπωσιακό μοντέλο που περπατούσε με άνεση στις πασαρέλες και έκανε τους πάντες να την θαυμάζουν!

Δείτε ακόμη: GNTM: Τεράστια γκάφα της παραγωγής! Το πλάνο που δεν έπρεπε ποτέ να "παίξει"!

Η εκπομπή "Μαζί σου" και η Τατιάνα Στεφανίδου, αναφέρθηκαν στην Βικτώρια Καρύδα και μετέφεραν πληροφορίες της Daily Telegraph. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η Βικτώρια έχει πάρει απόφαση να κάνει την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της!

Δείτε ακόμη: GNTM: Η εκτός εαυτού Χριστοπούλου και η οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας που δεν περιμέναμε! Όσα θα δούμε απόψε!

Το μοντέλο με τα μακριά ξανθά μαλλιά αποφάσισε να μην γυρίσει ποτέ ξανά στην Ελλάδα και να παραμείνει με τα παιδιά της στην Αυστραλία...

Δείτε το βίντεο: