Μίνα Αρναούτη: Με μίνι φόρεμα και φιόγκο στο στήθος - Η σπάνια νυχτερινή έξοδος στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μίνα Αρναούτη δεν πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις, καθώς προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε πριν από κάποια 24ωρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η ίδια πόζαρε μπροστά σε αυτόν, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το φόρεμά της. Είχε επιλέξει να φορέσει ένα μαύρο μίνι φόρεμα, strapless, με έναν λευκό φιόγκο στο στήθος, το οποίο κολάκευε την σιλουέτα της, και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δείτε επίσης: Ζητούν εκατομμύρια η κάθε μία - Στα δικαστήρια ξανά η Μίνα Αρναούτη και η 2η συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη για το τροχαίο

Η σπάνια βραδινή έξοδος της Μίνας Αρναούτη

Δεν φορούσε πολλά αξεσουάρ, πέρα από ένα ασημένιο ρολόι στο χέρι και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Είχε ισιώσει τα μαλλιά της και τα είχε αφήσει κάτω, ενώ το μακιγιάζ της κινούνταν σε γήινους τόνους, όπως συνηθίζει άλλωστε στις περισσότερες εμφανίσεις της, αλλά και στην καθημερινότητά της γενικότερα.

Δείτε επίσης: Παντελής Παντελίδης: «Δε θα άφηνες κανέναν να με πειράξει...» - ''Γροθιά'' στο στομάχι η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τα 8 χρόνια από το τροχαίο

Μίνα Αρναούτη έξοδος

Μίνα Αρναούτη έξοδος σε νυχτερινό κέντρο