Παντελής Παντελίδης: «Δε θα άφηνες κανέναν να με πειράξει...» - ''Γροθιά'' στο στομάχι η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τα 8 χρόνια από το τροχαίο

Ήταν μέσα στο μοιραίο εκείνο αμάξι του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Κυριακή 18/2 συμπληρώνονται 8 χρόνια από τη μοιραία εκείνη στιγμή, που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, σε στροφή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Μέσα στο αμάξι, που οδηγούσε ο τραγουδιστής επέβαιναν και δύο γυναίκες.

Μια εξ αυτών είναι η Μίνα Αρναούτη, το κορίτσι που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα τα επόμενα χρόνια με νοσηλείες σε νοσοκομεία και πολύωρα χειρουργεία. Η γυναίκα δε διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια του Παντελή, καθώς εκκρεμούν δικαστήρια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε κάθε περίπτωση, η Μίνα Αρναούτη θυμάται και μιλάει πάντα με τα καλύτερα για τον Παντελή Παντελίδη. Η ίδια την Κυριακή 18/2 έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του τραγουδιστή, που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή.

Δείτε επίσης: Παντελής Παντελίδης: ''Ρίγη συγκίνησης'' 8 χρόνια μετά τον θάνατό του - Οι έρωτες και τα πάθη που σημάδεψαν την ζωή του

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

«Αν ζούσες θα ήταν όλα αλλιώς...δεν θα άφηνες κανέναν να με πειράξει, θα ήσουν εκεί... Δεν μπορώ να σε ξεχάσω είναι τόσα πολλά που θα σε θυμάμαι για πάντα.

Λείπεις...σε θέλαμε όλοι μαζί μας», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Παντελής Παντελίδης - Mίνα Αρναούτη

Το ξέσπασμά της με αφορμή το Metoo και την υπόθεση Παντελίδη

Η Αρναούτη αποκόμισε πολύ μεγάλα τραύματα από αυτή τη μοιραία νύχτα, αφού μετά το βαρύ τραυματισμό της αναγκάστηκε να κάνει 18 χειρουργεία και ταλαιπωρείται ακόμα και σήμερα.

Είχε γράψει λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Όταν μεθύσεις και σε βιάσουν είσαι κρίμα και αδικημένη, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι είπες ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Αν πιείς όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό (ενώ δε φαινόταν) και κάνεις 18 χειρουργεία, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έλεγες την αλήθεια, τότε λένε καλά να πάθεις κι ας μην έμπαινες. Δε ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο. Τα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζουν ανάλογα με τα γούστα και τις τάσεις της εποχής όπως φαίνεται. Τώρα είναι μόδα το metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης. Εγώ θα πω ένα #με τη δικαιοσύνη».

Η νέα οργισμένη ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελίδη και το metoo